Τρελές προσφορές της Sky Express σε εισιτήρια από 9,90 ευρώ !!!

1155

Νέα χειμερινή προσφορά ανακοίνωσε σήμερα η Sky Express η οποία συμμετέχει στη «γιορτή» της Black Friday και προσφέρει 3.000 θέσεις από 9,90 ευρώ, για ταξίδι από τον Δεκέμβριο έως τον Μάιο.

Σύμφωνα με την αεροπορική εταιρεία η προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο μέσω της ιστοσελίδας της Sky Express και αφορά πτήσεις που συνδέουν την Αθήνα με Ηράκλειο, Μύκονο, Νάξο, Μήλο, Κύθηρα, Πάρο, Ζάκυνθο, Σκιάθο, Κάρπαθο, Σαντορίνη, Κέρκυρα, Κω, Κεφαλονιά, Λήμνο, Χανιά, Ιωάννινα, Αλεξανδρούπολη, Σάμο, Αστυπάλαια, Κάλυμνο, Σύρο, Ικαρία, Μυτιλήνη, Χίο.

Η τελική τιμή των 9,90 ευρώ αφορά αναχωρήσεις από Νάξο, Μήλο, Κύθηρα, Πάρο, Κάρπαθο, Σύρο, Αστυπάλαια, Κάλυμνο, Ικαρία, ενώ οι πτήσεις από την Αθήνα επιβαρύνονται με τους φόρους αεροδρομίου και η τιμή προς τους παραπάνω προορισμούς ανέρχεται σε 31,54 ευρώ.

Για όλες τις υπόλοιπες αναχωρήσεις από την Αθήνα η τιμή ανέρχεται σε 43,54 ευρώ. Για πτήσεις από Ηράκλειο, Χίο, Αλεξανδρούπολη, Ιωάννινα και Λήμνο η τελική τιμή είναι 21,90 ευρώ, ενώ από Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Σαντορίνη, Μύκονο, Σάμο, Μυτιλήνη, Χανιά, Κω, Ζάκυνθο, Σκιάθο η τελική τιμή είναι 24,90 ευρώ.

Η προσφορά αφορά περιορισμένο αριθμό θέσεων.

naftemporiki.gr