Πρόσκληση για την παρουσίαση του Διδυμότειχου στα σχολεία μέσω εκπαιδευτικών εκδρομών, από την Πρωτοβουλία «Διδυμοτείχου Ανάδειξις»

783

Μια εποικοδομητική συζήτηση αλλά και συνεργασία ξεκίνησε με την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων κυρία Τσιροπούλου Σοφία.
Το Διδυμότειχο και η ευρύτερη περιοχή με την πλούσια ιστορία της, αλλά και με τα πολλά αξιοθέατα και μουσεία της, όχι μονό προσφέρεται αλλά είναι ιδανικός προορισμός όσον αναφορά τις σχολικές αλλά και εκπαιδευτικές εκδρομές που πραγματοποιούνται από το κάθε σχολειό. 


Όπως πληροφορηθήκαμε σχετικά, οι σχολικές δράσεις για κάθε σχολική χρόνια ανά σχολειό είναι πλούσιες, διότι έχουν την δυνατότητα έως και 9 εκπαιδευτικές εκδρομές, διδακτικές επισκέψεις, πολιτιστικές και άλλες παρόμοιες δράσεις.
Έτσι ως πρωτοβουλία «Διδυμοτείχου Ανάδειξις» παρουσιάζουμε τα αξιοθέατα και τα πλεονεκτήματα του τόπου μας και προσκαλούμε να επισκεφθούν την περιοχή μας και εθελοντικά να τους περιηγήσουμε, για να γνωρίσουν αυτόν τον προικισμένο τόπο.
Ευχαριστούμε την κυρία Τσιροπούλου Σοφία, για την άμεση ανταπόκριση της αλλά και την ένθερμη και έμπρακτη βοήθεια της, στέκοντας αρωγός στην προσπάθεια μας να προσκληθούν σχολεία από τον νομό μας, αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα.