Ο Ε. Λαμπάκης κάνει πρόταση για την Αλεξανδρούπολη που θα μείνει στην ιστορία!

935

Στήριξη και από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την ΝΔ, ζητά με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό της χώρας ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ευάγγελος Λαμπάκης, τονίζοντας πως «θα είναι ένα γενναίο και πρωτοπόρο σχήμα, που είναι σίγουρο ότι θα οδηγήσει σε μεγάλες επιτυχίες και θα μείνει στην τοπική ιστορία.»


«Δεν μεταπηδώ σε άλλο χώρο. Διατηρώ το δικαίωμα της αντίθεσης άποψης η οποία προκύπτει μέσα από την ιδεολογική μου πρόσβαση η οποία είναι φιλελεύθερη ανήκοντας στην ΝΔ» ξεκαθάρισε το πρωί ο κ. Λαμπάκης μιλώντας στην ΕΡΤ Ορεστιάδας, υπογραμμίζοντας, πως «η πολιτική συναίνεση δεν πρέπει να έρθει μετά τις εκλογές. Η πολιτική συναίνεση και οι συγκλίσεις πρέπει να έρθουν πριν τις εκλογές ,πριν τα αποτελέσματα.»

Αναφερόμενος στις στηρίξεις προσώπων ο κ. Λαμπάκης υποστήριξε πως δίνονται από κάποιους κομματικούς χώρους ,εκεί που αξίζουν αληθινά οι αυτοδικοικητικοί και τους βοηθούν ώστε να πείσουν και άλλους ψηφοφόρους να προσεγγίσουν τους υποψήφιους αυτοδιοικητικούς.

Ο κ. Λαμπάκης σχολίασε και τις δηλώσεις βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ (χωρίς να πει το όνομα του) ο οποίος ανέφερε ότι, «ο δήμαρχος έχει νεοφιλελεύθερη αντίληψη η οποία βρίσκεται μακριά από την δική μας, άρα δεν χρειάζεται να συνεργαστούμε».

«Με την δήλωση αυτή , ακυρώνει την άποψη Τσίπρα ο οποίος είπε ότι, ο Κλεισθένης θα εφαρμοστεί για να υπάρξουν πολιτικές συγκλήσεις και πολιτικές συναινέσεις, εννοώντας καθαρά ότι ,αυτές οι πολιτικές συναινέσεις θα υπάρξουν μέσα από διαφορετικούς χώρους, από αυτοδιοικητικούς οι οποίοι υπηρετούν διαφορετικές ιδιαιολογίες,» είπε ο κ. Λαμπάκης.

Απαντώντας σε ερώτηση εάν συμφωνεί η ΝΔ με αυτήν την απόφαση του, ο κ. Λαμπάκης επικαλέστηκε δηλώσεις του κ. Αυγενάκη από την Αλεξανδρούπολη ο οποίος ανακοινώνοντας την επίσημη στήριξη στο πρόσωπο του δημάρχου δήλωσε :«καλώ και τους άλλους κομματικούς χώρους να στηρίξουν τον Ευάγγελο Λαμπάκη.»
«Η Ν.Δ είχε μια γενναία συμπεριφορά. Κάλεσε και άλλους για πολιτική συναίνεση και σύγκληση,» κατέληξε ο κ. Λαμπάκης.

ert.gr