Συγχαρητήρια σε Σχολεία του Δήμου Σουφλίου

1637

Ο Δήμος Σουφλίου εκφράζει τα ολόθερμα συγχαρητήριά του στο Γενικό Λύκειο Τυχερού, για την επιτυχία του να καταταγεί στους 3 finalist στην κατηγορία Youth/ Νεολαία σε Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό, με την εφαρμογή για Android συσκευές με θέμα την ασφάλεια στο Διαδίκτυο.

Μας συγκινεί ιδιαίτερα η διάκριση αυτή σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, καθώς και το γεγονός ότι είναι η μοναδική Ελληνική εκπροσώπηση. Ευχόμαστε να κατακτήσει την πρώτη θέση στην τελική κατάταξη, που θα αποφασιστεί από ειδική επιτροπή στις 20 Νοεμβρίου 2018.

Ολόθερμα συγχαρητήρια εκφράζουμε και στο Γυμνάσιο Λαβάρων, για τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+ Δράση ΚΑ2/ «Συνεργασία για την καινοτομία και την αλλαγή καλών πρακτικών». Μέσα από το πρόγραμμα αυτό γίνεται παράλληλα και μία προβολή του Δήμου μας προς τις χώρες εταίρους. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις ομορφιές και την κουλτούρα του τόπου μας, να πλουτίσουν σε γνώσεις και να αναχωρήσουν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Τέλος, συγχαίρουμε ολόθερμα το Δημοτικό Σχολείο Τυχερού, για τη συμμετοχή του στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στην Αθήνα, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Ευρωπαϊκού Κώδικα. Η εκπροσώπηση του Σχολείου ήταν υποδειγματική και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στην Αθήνα. Πραγματικά, νιώθουμε υπερήφανοι!

Σας συγχαίρουμε όλους και ευχόμαστε να συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο και να έχετε πάντα επιτυχίες!