Πρόσκληση συμμετοχή στο Πάρκο των Χριστουγέννων του Δήμου Αλεξανδρούπολης

1189

Οι χιονονιφάδες και το μαγικό φως των Χριστουγέννων φτάνουν σιγά σιγά στην πόλη μας! Ονειρεμένα σπιτάκια, δημιουργικές δράσεις, παιχνίδια, μουσικές και εκπλήξεις είναι σχεδόν έτοιμα για να δημιουργήσουν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα με άρωμα Χριστουγέννων και να χαρίσουν αξέχαστες στιγμές σε μικρούς και μεγάλους.

Περιμένουμε όλους εσάς Επιχειρηματίες, Πολιτιστικούς και Αθλητικούς Συλλόγους, Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, Μουσικά Σχήματα, Σχολές Χορού, Θεατρικές ομάδες αλλά και οποιονδήποτε άλλο επιθυμεί να βιώσει τη μαγευτική εμπειρία της συμμετοχής σε ένα Χριστουγεννιάτικο Πάρκο δημιουργίας, προσφοράς, αγάπης και χαράς να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018 στα τηλ. 25510 64203, 2551 0 64184 ή στο email: gtip@alexpolis.gr.

Όσον αφορά τους ενδιαφερόμενους Συλλόγους (Πολιτιστικούς, Αθλητικούς, Γονέων και Κηδεμόνων κ.ά.) που θα ήθελαν να συμμετάσχουν φέτος στο Πάρκο Χριστουγέννων θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή έχοντας υπόψη τα εξής :

Τα σπιτάκια πρέπει  να παραμένουν ανοιχτά καθ’ όλη τη διάρκεια του Πάρκου και σύμφωνα με τις ώρες λειτουργίας. Καλό θα ήταν να υπάρξει ένας σωστός προγραμματισμός μεταξύ των μελών των Συλλόγων έτσι ώστε να κυλήσει εύρυθμα η λειτουργία των περιπτέρων, καθώς δεν είναι όμορφο να υπάρχουν σπιτάκια κλεισμένα τις ώρες που ο κόσμος (ντόπιοι και επισκέπτες ) απολαμβάνει τη βόλτα του μέσα στο Πάρκο .

Σας περιμένουμε όλους, για να κάνουμε αυτά τα Χριστούγεννα ακόμη πιο παραμυθένια, ακόμη πιο λαμπερά και φωτεινά για όλα τα παιδιά του κόσμου!