Ο “Χορός της φωτιάς” της Εύης Δουργούτη θα παρουσιασθεί σε Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα !!!

1151

Το μοναδικό μυθιστόρημα Ο “Χορός της φωτιάς” της Εύης Δουργούτη θα παρουσιασθεί σε Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα.

Λίγα λόγια για το βιβλίο: Η Ευτυχία, πληγωμένη και απογοητευμένη, στην προσπάθειά της να μαζέψει δυνάμεις και να ξαναχτίσει τη ζωή της σε νέα θεμέλια, καταφεύγει στο ακριτικό χωριό της γιαγιάς της. Την ίδια στιγμή, η Γεωργία φτάνει στο χωριό αναζητώντας τη βιολογική της οικογένεια και ψάχνοντας απαντήσεις για το παρελθόν της.

Η μοίρα τις οδηγεί ταυτόχρονα στο κατώφλι μιας ηλικιωμένης γυναίκας, μιας γυναίκας λαβωμένης από τα χτυπήματα της ζωής.

Η αποκάλυψη των μυστικών που ταλανίζουν την ψυχή της είναι μονόδρομος, το πέπλο της πλάνης με το οποίο είναι καλυμμένες οι ζωές των δυο νεαρών γυναικών πέφτει και η αλήθεια τις φέρνει αντιμέτωπες με μια σκληρή πραγματικότητα.

Γύρω τους μια φωτιά, η ίδια που χρόνια πριν σημάδεψε τις ζωές τους στο ξεκίνημά τους. Παραμονεύει απειλητική, έτοιμη να ολοκληρώσει το καταστροφικό έργο που ξεκίνησε πριν καιρό: να χορέψει τον τελευταίο της χορό.

Θα καταφέρουν οι τρεις γυναίκες να τα βάλουν μαζί της και να βγουν νικήτριες από την άνιση μάχη;

Τίτλος: Ο χορός της φωτιάς Συγγραφέας: Εύη Δουργούτη Σελ. 302 Διαστάσεις 14Χ21 Τιμή: 14,00€ ΙSBN 978-618-5307-48-6 Ημερομηνία κυκλοφορίας 10/2018 Λίγα λόγια για τη συγγραφέα: Η Εύη Δουργούτη γεννήθηκε το 1992 στο Σουφλί απ’ όπου και κατάγεται. Είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Είναι παντρεμένη κι έχει δύο κόρες. Από πολύ μικρή αγαπούσε τη λογοτεχνία και πειραματιζόταν με διάφορες μορφές γραπτού λόγου. Διηγήματά της έχουν συμπεριληφθεί σε συλλογικές εκδόσεις. «Ο χορός της φωτιάς» είναι το πρώτο της μυθιστόρημα.