Συνάντηση του Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης με τον Γεν Διευθ των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδας και τον Διευθυντή του παιδικού χωριού SOS Θράκης

857

Την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελος Λαμπάκης πραγματοποίησε συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδας,  Γιώργο Πρωτόπαπα στην οποία συμμετείχαν επίσης ο Διευθυντής του παιδικού χωριού SOS Θράκης, Γιώργος Βαφέας, η Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Αλεξανδρούπολης, Όλγα Βρετοπούλου, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Γιώργος Παντελίδης, ο Αντιδήμαρχος Ενέργειας και Φυσικών Πόρων, Ιωάννης Φαλέκας και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Οικισμών και Καθημερινότητας, Ιωάννης Βαταμίδης.

Επίκεντρο της συνάντησης αποτέλεσε η ανάγκη επαναλειτουργίας του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογενείας στην Αλεξανδρούπολη. Επίσης, επισημάνθηκε η καθοριστική συμβολή της λειτουργίας του γεωθερμικού πεδίου Αρίστηνου στη μείωση των λειτουργικών εξόδων στο παιδικό χωριό μέσω της προβλεπόμενης παροχής ζεστού νερού ενώ ο κ. Λαμπάκης δήλωσε ότι ο Δήμος Αλεξανδρούπολης στέκεται αρωγός και επιθυμεί να υποστηρίξει το σπουδαίο έργο που επιτελείται στο παιδικό χωριό SOS Θράκης, με επιχορηγήσεις αναγκαίες για την ευαίσθητη κοινωνική λειτουργία του.