Καλύτερα στον «δρόμο»…παρά στην «αυλή»…μουγγός…κουφός…και τυφλός!

979

Γράφει ο Δημήτρης Δεντσίδης

Σήμερα διάβασα με μεγάλη ικανοποίηση και χαρά στην ιστοσελίδα του δήμου Διδυμοτείχου ότι επιτέλους δρομολογείτε το έργο ύδρευσης ΄΄Βελτίωση ύδρευσης πόλης Διδυμοτείχου και οικισμών΄΄, ένα από τα τρία μεγάλα έργα που εγκρίθηκαν από την Περιφέρεια ΑΝ.Μ.Θ μετά από πολλά χρόνια.
Σήμερα κανονικά έπρεπε αυτό το νέο να «παίζει» και να «συζητείται» από όλους τους δημότες. Συμβαίνει άραγε αυτό; Η απάντηση είναι ..όχι!
Γιατί γίνεται αυτό.
Πρώτα από όλα η ίδια η δημοτική αρχή δεν κατάφερε να δώσει στους δημότες να καταλάβουν τι ακριβώς έγινε το…2014…και το 2015…για τα συγκεκριμένα τρία έργα για την βελτίωση της ύδρευσης του Διδυμοτείχου συνολικής αξίας 5.000.000 ευρώ. Ακούστηκαν πολλά, αλλά στον τελικό αποδέκτη, τον δημότη, δεν έφτασε ποτέ ολοκληρωμένη η σωστή πληροφορία. Οι προσπάθειες πολλές…οι ευθύνες μη έγκαιρης ενημέρωσης…περισσότερες.
Κάποιοι προσπάθησαν να ενημερώσουν…
Κάποιοι…απλά βρισκόταν στην «αυλή»…
Πάντοτε πίστευα και πάντοτε έλεγα, ΄΄Όταν οι δημότες γνωρίζουν τότε καταλαβαίνουν τα πάντα΄΄.
Σαν ένας απλός δημότης του δήμου Διδυμοτείχου, θα ήθενα να πώ…Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον αείμνηστο Πρόεδρο Νίκο Καμάργιο, στον Δήμαρχο Διδυμοτείχου Παρασκεύα Πατσουρίδη, στην Περιφέρεια ΑΝ.Μ.Θ και στους Μηχανικούς του δήμου και τις ΔΕΥΑΔ για την υλοποίηση αυτών των μεγάλων έργων που θα βελτιώσουν αισθητά την ποιότητα ζωής των κατοίκων του δήμου Διδυμοτείχου!
Καλύτερα στον «δρόμο»…παρά στην «αυλή»…μουγγός…κουφός…και τυφλός!

Οι όποιες αντιδράσεις των δημοτών…θετικές…η …αρνητικές για τα συγκεκριμένα έργα…θα είναι απόλυτα φυσιολογικές!