Ενδιαφέρουσα εκδήλωση σήμερα στο Διδυμότειχο για τη δημιουργία του Open mall

804

Ο Δήμος Διδυμοτείχου σε συνεργασία με τον εμπορικό σύλλογο Διδυμοτείχου το Σάββατο 27/10 στις 16:00  διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση στο Δημοτικό αμφιθέατρο του Δήμου Διδ/χου σχετικά με την υποβολή πρότασης στην πρόσκληση του ΕΠΑΝΕΚ για τα Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου (Open Mall).

Κατά την διάρκεια τις συγκεκριμένης διαβούλευσης το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί σχετικά με τις προϋποθέσεις και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται από την συγκεκριμένη δράση. Επίσης θα παρουσιαστούν ενδεικτικές προτάσεις σχετικά με την αναβάθμιση του εμπορικού κέντρου της πόλης.

Στο πλαίσιο της Δράσης με τίτλο «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου» επιδιώκεται η ενίσχυση και τόνωση της οικονομικής δραστηριότητας που αναπτύσσεται σε εμπορικές περιοχές. Για την επίτευξη του στόχου αυτού, προτείνεται ένα σύνολο συνεκτικών και αλληλένδετων παρεμβάσεων με στόχο α) την αναβάθμιση της λειτουργικότητας και αισθητικής της περιοχής παρέμβασης και β) την οργάνωση της οικονομικής δραστηριότητας που αναπτύσσεται εντός της περιοχής αυτής, με υιοθέτηση και χρήση έξυπνων εφαρμογών.