Πλειομετρική προπόνηση στο ποδόσφαιρο: Ένα καταπληκτικό βιβλίο από τον εβρίτη Χρήστο Χρηστούδη για όλους τους ποδοσφαιριστές

1225

Το βιβλίο Πλειομετρική προπόνηση στο ποδόσφαιρο αποτελεί μία σημαντική προσθήκη στην αθλητική βιβλιογραφία, αφού για πρώτη φορά καταγράφονται οι πλειομετρικές ασκήσεις που έχουν εφαρμογή στο ποδόσφαιρο.

Με στόχο την ποιοτική αναβάθμιση των προπονήσεων έχει γίνει καταγραφή και αναλυτική φωτογράφιση- βιντεοσκόπηση των 40 πιο βασικών και σύγχρονων πλειομετρικών ασκήσεων. Σε κάθε άσκηση γίνεται αναφορά στον βαθμό δυσκολίας της και σε ποιο στάδιο της ποδοσφαιρικής σεζόν είναι καλό να ενσωματωθεί στην προπόνηση.

Οι ασκήσεις αυτές έχουν άμεση εφαρμογή και πολλές θετικές επιδράσεις στο προπονητικό πρόγραμμα, τόσο σε ακαδημίες ποδοσφαίρου, όσο και σε αντρικές και γυναικείες ομάδες ποδοσφαίρου.

Απευθύνεται σε όλους τους προπονητές ποδοσφαίρου και τους υποδεικνύει αναλυτικά τον τρόπο με τον οποίο θα αποκομίσει η ομάδα μέσω της πλειομετρίας σημαντικά αυξημένη ταχύτητα, αλτικότητα, ταχυδύναμη, νευρομυϊκή συναρμογή και ειδική ποδοσφαιρική ικανότητα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Όλες οι ασκήσεις έχουν βιντεοσκοπηθεί για την καλύτερη κατανόηση των αναγνωστών του βιβλίου. Μαζί με το βιβλίο ο αναγνώστης του βιβλίου λαμβάνει και έναν κωδικό με τον οποίον μπορεί να δει την εκτέλεση όλων των ασκήσεων. Χρειάζεται απλώς σύνδεση στο ίντερνετ και μια οποιαδήποτε συσκευή (κινητό smartphone, τάμπλετ, υπολογιστής).