Παρουσία Βουλευτή Έβρου Δημήτρη Ρίζου στο Διδυμότειχο, στην τελετή Ονομασίας και Απονομής Πτυχίων των Νέων Αστυφυλάκων

1086

Στην Τελετή Ονομασίας και Απονομής Πτυχίων των νέων Αστυφυλάκων στην έδρα του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου, σε συνολικά 196 νέους Αστυφύλακες, παραβρέθηκε χθες Κυριακή ο Βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ρίζος Δημήτρης.

Μετά το πέρας της τελετής και της απονομής των πτυχίων, ο κ. Ρίζος είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με την Αντιστράτηγο Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, Γενικό Επιθεωρητή Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων, και τον  Υποστράτηγο Νικόλαο Μενεξίδη, Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης υπήρξε αλληλοενημέρωση πάνω σε συγκεκριμένα ζητήματα τοπικού ενδιαφέροντος αλλά και σε σχέση με την συνέχιση της άρτιας λειτουργίας του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου.

Ο Βουλευτής Έβρου κ. Ρίζος Δημήτρης παραβρέθηκε σε ακόμη μία Τελετή Ονομασίας και Απονομής Πτυχίων Νέων Αστυφυλάκων έπειτα από την επαναλειτουργία  της Σχολής τον Σεπτέμβριο του 2015.

Ο κ. Ρίζος ευχαριστεί δημόσια τον Διοικητή της Σχολής Αστυφυλάκων, Αστυνομικό Διευθυντή Ιωάννη Τζουβάνα και  τον Διοικητή του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου, Υποδιευθυντή κ. Κωνσταντίνο Βλάχο, για την πρόσκληση που του απηύθυναν.