Αλεξανδρούπολη: Μία μέρα γεμάτη γαστρονομικές εμπειρίες, παρουσίασε κι εσύ τα προϊόντα σου

913

Μοναδικές γεύσεις καφέ του κοσμικού και trendy Kafe Passion της Θεσσαλονίκης!

Από τις 10 το πρωί έως τις 16.00 το απόγευμα, το Kafe Passion, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα στο ξενοδοχείο Ramada Plaza Thraki,

σας δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσετε δωρεάν μοναδικές γεύσεις καφέ!

Γευστικά αλλαντικά της κάθετης μονάδας παραγωγής/επεξεργασίας κρέατος από την Ξάνθη, Απ. Παπαδόπουλος

Γευστικές μπουκιές με λάδι από το Ελαιοτριβείο  ΚΥΚΛΩΠΑ θα ταράξουν τον ουρανίσκο σας!

Το τουριστικό γραφείο Filos Travel  & Holidays θα ενημερώνει για τα προγράμματα εκδρομών που προσφέρει.

Η ημερήσια αυτή εκδήλωση διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και της Παγκόσμιας Ένωσης Γαστρονομικού Τουρισμού (World FoodTravel Association), ο ιδρυτής της οποίας ταξιδεύει από την Αμερική για να είναι ο κεντρικός ομιλητής. Θα αναλύσει την έννοια του γαστρονομικού τουρισμού και θα προτείνει αποτελεσματικούς τρόπους ανάπτυξής του στην Ελλάδα. 

Έχουν αποδεχθεί την πρόσκληση, να μοιραστούν με το κοινό τις γνώσεις και την εμπειρία τους, έγκριτοι ομιλητές των κλάδων της γαστρονομίας και του τουρισμού από Ιταλία , Πολωνία, Τουρκία, Αγγλία, Ιρλανδία, Ισπανία και Ελλάδα.

Επιχειρήσεις γαστρονομικού ενδιαφέροντος όπως το Ελαιοτριβείο ΚΥΚΛΩΠΑΣ, το εστιατόριο ΑΪ ΓΙΩΡΓΗΣ,  το Εστιατόριο ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, το KAFEPASSION, το ξενοδοχείο ΙΣΜΑΡΟΣ , το τουριστικό γραφείο FILOSTRAVEL &HOLIDAYS, θα παρουσιάσουν τις επιτυχημένες πρακτικές που έχουν εφαρμόσει στον τομέα του γαστρονομικού τουρισμού.

Αν σας ενδιαφέρει να παρουσιάσετε κι εσείς τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας επικοινωνήστε με τους διοργανωτές στο τηλέφωνο: 6932230665

Σας περιμένουμε!!

https://www.foodtourismapieceofcake.com/

Χορηγός Επικοινωνίας: inevros.gr