Μουστακίδης: “Είναι γλυκός ο Έβρος”

1032

Ο Θανάσης Μουστακίδης βραβεύτηκε ως καλύτερος προπονητής της περσινής χρονιάς. Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ τον τιμά αλλά οι συνθήκες δεν τον δελεάζουν.

Ο Θανάσης Μουστακίδης  βραβεύτηκε ως καλύτερος προπονητής της περσινής χρονιάς. Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ τον τιμά αλλά οι συνθήκες δεν τον δελεάζουν.

Να σωθούμε πιο γρήγορα από ότι πέρσι. Νέο πρωτάθλημα και από τη στιγμη που υπάρχουν 11 ομάδες και πέφτουν οι 2 δημιουργεί ανωμαλία που πρέπει όλες οι ομάδες να προσέξουν. Δεν με απασχολεί το πρόγραμμα καθώς θα τις αντιμετωπίσουμε όλες τις ομάδες. Κάποιες ομάδες ξεχωρίζουν, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ είναι οι καλύτερες…Ο Παναθηναϊκός έχει προβλήματα οικονομικά που δεν του επέτρεψαν να γίνει ακόμα πιο δυνατός, θεωρώ πάρα πολλές ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο, είναι θέμα ημέρας και τύχης για να πάρουν κάποιο αποτέλεσμα. Να έχουμε υγεία και να παρουσιάζουμε όσο το δυνατόν καλύτερο πρόσωπο στο γήπεδο. Είχαμε κάποια προβλήματα αλλά θα επανέλθουμε.”

Για τις προτάσεις που έχει δεχθεί:

Είναι γλυκός ο Έβρος…Με τιμά το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ αλλά υπάρχουν θέματα δουλειάς, δεν θα μπορούσα να μετακινηθώ εύκολα. Αν θέλεις να δημιουργήσεις κάτι καλό πρέπει να βρίσκεσαι συνέχεια κοντά στην ομάδα. Περνάω καλά στην Αλεξανδρούπολη, έχω τον κύκλο μου, τους φίλους μου, μου αρέσει ο κόσμος, η δουλειά, η ομάδα. Είναι δύσκολο να μπεις σε τέτοια διαδικασία εκτός αν οι συνθήκες σε δελεάσουν. Προσπαθώ να τιμήσω την ομάδα που με τιμά και κάθομαι στην Αλεξανδρούπολη και κοντά σοτν κόσμο που με αγαπά.

Ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα:

‘Αυτός θα παίξει καλύτερα στα τελευταία ματς”

Ποιος θα παίξει καλύτερα:

”Αυτός που δεν θα έχει τραυματισμούς”

novasports.gr