Το μέσο (inevros) υπάρχει και είναι δικό σας. Μας ακούνε δυνατά. Ελάτε να τους ξεκουφάνουμε!

1004

Σας έχουμε καλέσει πολλές φορές στο σύντομο παρελθόν μας ως inevros.gr, να πάρετε το βήμα και να κάνετε γνωστό ότι σας φαίνεται ότι δεν λειτουργεί σωστά στον τόπο μας

Θα σας το υπενθυμίσουμε άλλη μια φορά, όχι γιατί δεν ανταποκρίνεστε, αλλά για ακριβώς το αντίθετο. Μας συγκινεί ιδιαίτερα το γεγονός της αλληλεπίδρασης που έχουμε με όλους εσάς αλλά…. θέλουμε περισσότερα!

Ήδη μας διαβάζουν και μας βλέπουν όλοι όσοι έχουν την εξουσία στα χέρια τους. Εξουσία που έχουν πάρει από εσάς. Γι’ αυτό πρέπει και να τη διαχειρίζονται προς όφελος σας!

Όσοι λειτουργούν το δημόσιο συμφέρον, οφείλουν να το πράττουν με γνώμονα ΕΣΑΣ! Είτε βουλευτές, είτε τοπικοί άρχοντες, είτε δημόσιοι λειτουργοί, είτε υπάλληλοι λέγονται οφείλουν να υπηρετούν ΕΣΑΣ!

Εμείς είμαστε εδώ για να καταγράφουμε, να δημοσιοποιούμε και να ελέγχουμε όσα δεν λειτουργούν προς όφελος σας. Εδώ ακριβώς μπαίνετε εσείς στο…. παιχνίδι!

Ότι πέσει στην αντίληψη σας που αντιτίθεται στα συμφέροντα του πολίτη είμαστε εδώ για να το ελέγξουμε. Καταγγέλετε τα κακώς κείμενα και μεις θα τα δημοσιοποιούμε όλα. ‘Εχουμε αποδείξει από τη διετή (σε λίγες μέρες) πορεία μας ως τώρα ότι δεν ακολουθούμε το άρμα κανενός. Όλοι έχουν το λόγο εδώ μέσα.

Σας θέλουμε δίπλα μας ώστε από το ταπεινό μας μέσο να κάνουμε γνωστά όσα σας απασχολούν και δεν λειτουργούν σωστά και θα βελτιώσουν τις συνθήκες συνύπαρξης μας σ΄αυτό τον ευλογημένο τόπο.

Δεν λέμε ότι τίποτα δεν λειτουργεί σωστά. Προς θεού! Αλλά πρέπει να παίρνουμε ικανοποιητικές απαντήσεις γι’ αυτά που δεν λειτουργούν σωστά.

Ελάτε λοιπόν όλοι μαζί να στέλνουμε το μήνυμα κάθε στιγμή, ότι είμαστε ενεργοί πολίτες και θα ελέγχουμε την εξουσία με κάθε τρόπο. Να αισθάνεστε σίγουροι ότι θα μας ακούσουν. Μας ακούνε ήδη, εδώ και καιρό. Σε αυτό έχετε συντελέσει εσείς, με τη δύναμη που έχετε δώσει στο inevros.gr.

Βοηθήστε μας να μεγαλώσουμε κι άλλο. Όσο περισσότεροι γίνουμε τόσο πιο δυνατή θα είναι η φωνή μας. Διαδώστε το inevros.gr από το facebook, από το twitter ή όπως εσείς θέλετε. Το γνωρίζετε ότι το διαδίκτυο κρύβει τεράστια δύναμη πλέον. Εμείς σας υποσχόμαστε ότι θα τη χρησιμοποιήσουμε μόνο προς όφελος σας. 

Είμαστε ήδη πολλοί και μας ακούν δυνατά. Ελάτε  να γίνουμε περισσότεροι και να τους ξεκουφάνουμε!