Συγχαρητήριο Μήνυμα του Δημάρχου Δήμου Διδυμοτείχου στους Επιτυχόντες των Πανελληνίων Εξετάσεων

1072

Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων για την εισαγωγή των μαθητών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση  ως Δήμαρχος Διδυμοτείχου   συγχαίρω θερμά όλα τα παιδιά , τους  μαθητές και τις μαθήτριες από τα Σχολεία της χώρας και ιδιαίτερα της  περιοχής μας , που εισήχθησαν  στις Ανώτατες και Ανώτερες Σχολές  , για τον δύσκολο  αγώνα που έδωσαν με συνοδοιπόρους τους καθηγητές και τους γονείς τους.

Τους εύχομαι  καλή σταδιοδρομία όποιο δρόμο κι αν ακολουθήσουν. Η επιτυχία αυτή  αποτελεί δικαίωση μιας  μακράς και επίπονης προσπάθειας , αλλά και  την απαρχή ενός νέου κεφαλαίου της ζωής τους με χαρές , συγκινήσεις και ακαδημαϊκές γνώσεις.

Συγχαρητήρια αξίζουν και σε όσους  προσπάθησαν και δεν είχαν την τύχη να εισαχθούν σε κάποιες σχολές . Η ζωή δεν σταματάει εδώ έχουν όλο το χρόνο για  να κάνουν τις καλύτερες επιλογές για το μέλλον τους.

Οι  σημαντικές επιτυχίες των παιδιών μας, μάλιστα και με πρωτιές, αποδεικνύουν το ενδιαφέρον και την δουλειά που γίνεται από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και είναι κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα και μας δίνει δύναμη και ελπίδα για το μέλλον της περιοχής μας.

Εκφράζω τη μεγάλη ικανοποίησή μου για τη μεγάλη ζήτηση, που σημειώνει κάθε χρόνο  το τμήμα Νοσηλευτικής του ΤΕΙ Ανατολικής  Μακεδονίας με έδρα το Διδυμότειχο καθώς και η Σχολή  Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου, συγχαίροντας θερμά τους επιτυχόντες.

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΠΑΤΣΟΥΡΙΔΗΣ