Η γλυκιά φωτογραφία της Ήβη Αδάμου με την κόρη της (Photo)

2951

Η Ήβη Αδάμου γέννησε πριν λίγο καιρό ένα κοριτσάκι, που είναι ο καρπός του έρωτά της με τον Μιχάλη Κουινέλη. Μέχρι στιγμή η Ήβη Αδάμου δεν έχει δημοσιεύσει τίποτα σχετικό με την κόρη της. Με μια γλυκιά ανάρτηση, όμως, μας έδειξε την ευτυχία που ζει.

Η γνωστή τραγουδίστρια έγινε πρόσφατα μητέρα. Όλη αυτή την όμορφη περίοδο της ζωής της θέλησε να την αφήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η Ήβη Αδάμου γέννησε και όπως είναι φυσικό όλη της η πραγματικότητα άλλαξε. Η Ήβη Αδάμου έχει ήδη ανατήσει την πρώτη φωτογραφία της Ήβη Αδάμου με την κόρη της, αλλά με αυτό το νέο post μας έκανε να λιώσουμε ακόμα περισσότερο.

Η Ήβη Αδάμου πλέον ζει μαζί με τον Μιχάλη Κουινέλη στην Αλεξανδρούπολη. Η επιλογή του τόπου έχει ως σκοπό το παιδάκι τους να μεγαλώσει σε ένα πιο ωραίο και όμορφο περιβάλλον.

Σε συνέντευξή της πριν από κάποιο διάστημα, η τραγουδίστρια είχε δηλώσει πως όταν γεννηθεί το μωρό τους, θα μετακομίσουν μαζί στην Αλεξανδρούπολη:

Πρέπει να υπάρχει μία βάση για το παιδί και αυτή θα είναι η Αλεξανδρούπολη. Το έχουμε αποφασίσει. Και το θεωρώ πολύ λογικό. Είναι μία πάρα πολύ όμορφη πόλη για να μεγαλώσεις ένα παιδί. Είναι όλα πιο ανθρώπινα και πιο απλά εκεί» και συνέχισε «Ναι, μετακομίζω στην Αλεξανδρούπολη. Αλλά όταν θα υπάρχουν δουλειές θα επιστρέφω στην Αθήνα. Για αυτό λέω ότι νομίζω πως η ζωή μου γενικά θα είναι πάντα ένα ταξίδι. Θα δούμε όμως πως θα έρθουν τα πράγματα στην πορεία. Αν έχεις όρεξη, όλα γίνονται

Η πρώτη φωτογραφία με την κόρη της όπως είναι λογικό απέσπασε πολλά like και σχόλια. Οι φίλοι και θαυμαστές της τραγουδίστριας θέλησαν να στείλουν την αγάπη τους προς την ίδια αλλά και για το μικρό της θαύμα.

Η Ήβη Αδάμου αρκέστηκε στο να περιγράψει την φωτογραφία με μια λέξη… happiness, δηλαδή ευτυχία. Και σίγουρα αυτή η περίοδος, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που ανεβάζει, μόνο ευτυχία μπορεί να της προσφέρει.. Το βέβαιο είναι ότι αυτή η περίοδος της πάει.. πολύ!!

ipop.gr