“Κρητικός” ο Σκαρλατίδης

1332

Τη μεταγραφική της ενίσχυση συνεχίζει η ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ και σύμφωνα με πληροφορίες από την Ορεστιάδα, έκλεισε και τον αξιόλογο πασαδόρο Γιάννη Σκαρλατίδη.
Ο τεχνικός του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης που γνωρίζει άριστα την αγορά του Έβρου, έπεισε τον ταλαντούχο πασαδόρο που έχει αρκετές παραστάσεις από την Α1, να κατέβει στην Κρήτη και να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα ομάδα που δημιουργεί, με στόχο την άνοδο στην Α1.

Ο 25χρονος διεθνής με τους έφηβους και τους παίδες Σκαρλατίδης ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Ορεστιάδας, συνέχισε στον Αίαντα Ευόσμου και τα τρία τελευταία χρόνια ήταν μέλος ομάδων της Α1 (Ορεστιάδα, Φοίνικας Σύρου, Παμβοχαϊκος, Ηρακλής Θ. πέρσι).

Στο μεταξύ, μετά το νικηφόρο τους ξεκίνημα στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, οι Εθνικές ομάδες δίνουν σήμερα κρίσιμα παιχνίδια στη Σκανδιναβία, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής. Οι άνδρες αντιμετωπίζουν τη Σουηδία στο Έρεμπρο (6μμ, ΕΡΤ 2) και οι γυναίκες τη Νορβηγία (4μμ, ΕΡΤ 3) στην πόλη Φρεντρικσταντ.

patris.gr