Αρχική in Φέρες in Νέα Δημοτικό Σφαγείο Φερών (Αλεξανδρούπολης): “Το γεφύρι του νομού Έβρου”

Δημοτικό Σφαγείο Φερών (Αλεξανδρούπολης): “Το γεφύρι του νομού Έβρου”

1106

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο  ο Αγροτικός & Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης:

Από την αρχή της προσπάθειας για την κατασκευή ενός σύγχρονου σφαγείου που θα αλλάξει την προοπτική του πρωτογενούς τομέα στην περιοχή μας δηλώσαμε στην δημοτική αρχή την αμέριστη συμπαράσταση μας με όποιον τρόπο και εάν χρειαστεί έτσι ώστε όλοι μαζί να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε αυτό το τόσο σημαντικό για την περιοχή μας έργο .

Απο τότε όμως περάσανε χρόνια , γίνανε δηλώσεις επί δηλώσεων, συναντήσεις επί συναντήσεων, ακριβώς πριν από έναν χρόνο λίγες ημέρες πριν από την αγροτική έκθεση ο δήμαρχος προσωπικά μας διαβεβαίωνε ότι το αργότερο μέχρι τον Νοέμβριο του 2017 το έργο θα βγει σε δημοπρασία .

Δυστυχώς όμως για πολλούς και διάφορους λόγους το έργο καθυστέρησε , κανένας μας δεν θα πρέπει να νιώθει περήφανος γιατί μετά από τόσα χρόνια ένα έργο αναπτυξιακής σημασίας είναι ακόμη στα σχέδια και στα χαρτιά .

Και ναι πλέον υπάρχει δυσπιστία στον κόσμο και ναι πλέον είμαστε όλοι μας άπιστοι θωμάδες και ναι πλέον ακούγετε από τα χείλη όλων μας ότι εάν ήταν ένα έργο που να αφορά την Αλεξανδρούπολη θα είχε ξεπεραστεί κάθε εμπόδιο σε πολύ συντομότερο χρόνο .

Ο κόσμος βαρέθηκε να ακούει λόγια θέλει έργα δεν τον ενδιαφέρει ούτε η γραφειοκρατία ούτε οι καθυστερήσεις για τον οποιοδήποτε λόγο .

Άπαντες θα πρέπει να καταλάβουν ότι δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χρονοτριβές και καθυστερήσεις ,το έργο αυτό θα έπρεπε να έχει υλοποιηθεί εχθές !!

Ως αγροτικός σύλλογος για την γρηγορότερη υλοποίηση της κατασκευής του σφαγείου θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό της δημοτικής αρχής και θα εντείνουμε τις προσπάθειες και τις πιέσεις για την γρήγορη υλοποίηση του δημοτικού σφαγείου Φερών , ενός έργου που το έχει άμεση ανάγκη ο αγροτικός κόσμος και η τοπική οικονομία .

Η ανάπτυξη του τόπου μας είναι ευθύνη όλων μας και δεν χωράει άλλη καθυστέρηση και αδιαφορία !!