Έσπασε κάθε ρεκόρ η Λευκή Νύχτα στην Αλεξανδρούπολη

1218

Οι πρώτες εκτιμήσεις από το Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κων/νο Χατζημιχαήλ

Η Λευκή Νύχτα 2018, επέστρεψε για ακόμη μια χρονιά στην αγορά της Αλεξανδρούπολης, «σπάζοντας» κάθε προηγούμενο ρεκόρ.

Οι δρόμοι πλημμύρισαν από κόσμο και καταναλωτές κάθε ηλικίας, και αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει και η πρώτη εκτίμηση από τον διοργανωτή Εμπορικό Σύλλογο Αλεξανδρούπολης.

Στην φετινή 5η Λευκή Νύχτα, το παρόν έδωσαν πάνω από 35.000 κόσμου, αριθμός που ξεπέρασε τον περσυνό. «Είχαμε λίγο παραπάνω από 35.000», δηλώνει ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ, επισημαίνοντας πως η ειδοποιός διαφορά της φετινής διοργάνωσης ήταν η αύξηση στις πωλήσεις.

«Φέτος είχαμε μεγάλη αύξηση στις πωλήσεις, της τάξεως του 20 με 30%, και κατά περίπτωση ακόμη και 40%. Πολλά καταστήματα παρέμειναν ανοιχτά μέχρι και τις 1.30 το βράδυ, και το σημαντικό είναι ότι δεν δούλεψαν μόνο τα «μεγάλα ονόματα».

Σε ότι αφορά τους επισκέπτες, αυτοί προήλθαν από τον Έβρο, κυρίως το Βόρειο Τμήμα αλλά και τη Ροδόπη, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του ΕΣΑ. «Κατέβηκε όλος ο βόρειος Έβρος, αλλά ήρθαν και από Ροδόπη, από Κομοτηνή. Για τους ξένους, είχαμε πολλούς Τούρκους κυρίως, Βούλγαρους αλλά και Ρουμάνους», καταλήγει ο Κ.Χατζημιχαήλ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ακτίνα της φετινής διοργάνωσης ξεπέρασε την περσινή, και συγκεκριμένα ανήλθε στο 1,5 τετραγωνικά χλμ. Η Λευκή Νύχτα 2018, αποτέλεσε για ακόμη μια χρονιά μια επιτυχημένη διοργάνωση που αγκαλιάστηκε από τον κόσμο, και την «αποχαιρετιστήρια» του Κωνσταντίνου Χατζημιχαήλ σαν Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου.

paratiritis-news.gr