Αλεξανδρούπολη: Κάτι που δεν μας άρεσε στη Λευκή Νύχτα

2417

Ενώ όλη η προσπάθεια της διοργάνωσης στέφθηκε για άλλη μια χρονιά με απόλυτη επιτυχία όπως διαπιστώθηκε από τους διοργανωτές αλλά και τον κόσμο που κατέκλυσε την πόλη, διαπιστώσαμε κάτι που εμάς προσωπικά δεν μας άρεσε

Από ερωτήσεις που κάναμε, μάθαμε και διαπιστώσαμε ότι το σύνολο σχεδόν των μουσικών που διασκέδασαν τον κόσμο, δεν ήταν από τον Έβρο. Αυτό ήταν κάτι που μας προκάλεσε μεγάλη εντύπωση και πραγματικά δεν κατανοούμε.

Όλοι ξέρουμε πως στον Έβρο υπάρχουν πλέον πολλά μουσικά σχήματα, που θα μπορούσαν να καλύψουν πιστεύουμε άνετα το μουσικό κομμάτι της βραδιάς με μεγάλες αξιώσεις. Το ερώτημα που γεννάται εύλογα λοιπόν είναι, γιατί δεν προτιμήθηκαν μουσικοί από την περιοχή μας σε μια βραδιά που χαρακτηρίζει εμπορικά την Αλεξανδρούπολη.

Δεν γνωρίζουμε γιατί δεν προτιμήθηκε η συγκεκριμένη επιλογή αλλά πιστεύουμε ότι θα ήταν δυνατό να ξεπεραστεί κάθε εμπόδιο και να δούμε παιδιά της περιοχής μας, που πασχίζουν μέσα από τη μουσική ακόμα και να επιβιώσουν.

Καλό θα ήταν να έχουμε μια απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα καθώς και το σκεπτικό της απόφασης αν όντως αληθεύει το γεγονός. Κάθε λεπτομέρεια μετρά, ειδικά τις μέρες που ζούμε όπου όλοι σχεδόν προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τα οικονομικά μας (κυρίως) προβλήματα με κάθε τρόπο.