Αύριο η έναρξη για το φεστιβάλ του Τυχερού, το inevros σας δίνει όλο το πρόγραμμα

1317

16ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΥΧΕΡΟΥ
3,4,5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018 ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΤΥΧΕΡΟΥ (ΟΙΚΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ)
Για 16η χρονιά το Φεστιβάλ Τυχερού συνεχίζει να δίνει παρόν στα πολιτιστικά δρώμενα του Έβρου. Σε μια από τις πιο ακριτικές περιοχές της Ελλάδας η αγάπη για δημιουργία συναντά την ανάγκη για διασκέδαση. Διπλά στη λίμνη του Τυχερού στο οικοτουριστικό πάρκο το στημένο stage περιμένει τους καλλιτέχνες και όλους όσους θέλουν να περάσουν ένα υπέροχο μουσικό 3ήμερο

Πρόγραμμα
Παρασκευή 3.8.2018
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ανοίγει το συγκρότημα “Χίλια χρόνια” από την Αλεξανδρούπολη

Σάββατο 4.8.2018
21:00 ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ
23:30 ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ

Κυριακή 5.8.2018
ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ μαζί του η Μελίνα Μακρή
ανοίγει το συγκρότημα “Mice the swing band” από την Κομοτηνή

Ώρα προσέλευσης 20:00

Tιμές εισιτηρίων:
Προπώληση Παρ. & Κυρ. 12€ / Σάβ. 13€
Προπώληση 2ημέρου Παρ. & Σάβ. 20€
Παιδιά ως 7 ετών Δωρεάν / Παιδιά 7-12 ετών 7€
Ταμείο ανά ημέρα 15€

Εισιτήρια προπωλούνται σε
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ : Κατάστημα Vodafone, Allu Cafe
ΤΥΧΕΡΟ : Μεζεδοπολείο “Μνήμες”, Sport bet cafe, SANYO COM Tυχερού
ΣΟΥΦΛΙ : Cafe Bar Barbone, Μεζεδοπωλείο “o Γιώργος”
ΦΕΡΕΣ : Antique Cafe Bar
ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ : Cafe Motivo
ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ : Cafe Pardon
ΚΟΜΟΤΗΝΗ : Διμοκριτείο Βιβλιοπωλείο

ΔΙΑΜΟΝΗ
Παροχή για τους συναυλιομάχους: Δωρεάν Camping , σε χώρο εκτός αλλά παραπλήσιο του συναυλιακού, με νερό και ίσκιο.

Λίγα λόγια για τους καλλιτέχνες:

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
«Μιλάω μόνο όταν έχω κάτι να πω», λέει εκείνος, «Βασίλη ζούμε για να σ’ ακούμε» απαντά ο κόσμος που κυριολεκτικά τον λατρεύει όλα αυτά τα χρόνια. Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου κλείνει, φέτος, 45 χρόνια ξεχωριστής παρουσίας στο ελληνικό τραγούδι και τα γιορτάζει με τον πιο αγαπημένο του τρόπο, μαζί με όλους εσάς.
Από το λαϊκό τραγούδι στις μπουάτ κι από το πολιτικό τραγούδι στη ροκ, η παρουσία κι αυτή η ιδιαίτερη χροιά της φωνής του έχουν σημαδέψει τις μέρες και τις νύχτες μας, τις αναμνήσεις μας με καταλύτη την εκρηκτική του παρουσία στη σκηνή. Άλλωστε η σύμπνοια και η σύνδεση ήταν πάντα το δυνατό του στοιχείο.
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου κουβαλάει πάντα την κληρονομιά των συνεργασιών του, με σπουδαίους συνθέτες, όπως τους Μίκη Θεοδωράκη, Μάνο Λοΐζο, Θάνο Μικρούτσικο και Νικόλα Άσιμο μεταξύ άλλων, ενώ έχει τραγουδήσει μεγάλους ποιητές όπως τους Τάσο Λειβαδίτη, Νίκο Καββαδία, Άλκη Αλκαίο, Κώστα Καρυωτάκη αλλά και σπουδαίους στιχουργούς όπως τους Κώστα Τριπολίτη και Οδυσσέα Ιωάννου.
Τέσσερις γενιές θαυμαστών ενώνονται στο κοινό κι εκείνος επιλέγει τα πιο αγαπημένα τους κομμάτια από την ιστορία του, τραγούδια που μιλούν για τον έρωτα, την ελπίδα, την κοινωνία, τις ανθρώπινες σχέσεις κι όσα μας προβληματίζουν, ρίχνοντας φως στην ψυχή μας με τους ήχους και τα λόγια.
Ο ακούραστος, ρομαντικός, αγαπημένος μας αιώνιος έφηβος είναι έτοιμος για άλλο ένα ταξίδι επί σκηνής!

Μαζί του οι:
Πιάνο / keyboards: Ανδρέας Αποστόλου, Ηλεκτρικό Μπάσο: Βαγγέλης Πατεράκης, Τύμπανα: Στέφανος Δημητρίου, Βιολί – τραγούδι: Μαίρη Μπρόζη

NATAΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ
“Ομορφο Όνειρο”
ΘΕΜΗΣ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ | ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ
Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος παρουσιάζουν αυτό το καλοκαίρι σε επιλεγμένους συναυλιακούς χώρους στην Ελλάδα αλλά και την Κύπρο, το «Όμορφο Όνειρό» τους.
Μία νέα παράσταση-πρόταση που κλείνει το μάτι στο «Μπελ Ρεβ», την παράσταση που εντυπωσίασε κοινό και κριτικούς με την πρωτοτυπία, την τόλμη και την μελωδικότητα της το χειμώνα που μας πέρασε και τώρα, ο βασικός της πυρήνας παίρνει κάτι από το ελληνικό καλοκαίρι, προσαρμόζεται αναλόγως, αποκτά ένα πιο εξωστρεφές και φωτεινό πρόσωπο και φέρνει την αγαπημένη ερμηνεύτρια Νατάσσα Μποφίλιου, καθώς και τα τραγούδια των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου, ακόμα μια φορά κοντά στους φίλους τους σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Μη χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε από κοντά το όμορφο καλοκαιρινό όνειρο της πιο αγαπημένης δημιουργικής τριάδας του ελληνικού τραγουδιού, που κατάφερε ακόμη μια χρονιά με αποφασιστικότητα και έμπνευση, να ανατρέψει τα δεδομένα της ψυχαγωγίας και το ίδιο ακριβώς υπόσχεται και για αυτό το καλοκαίρι, σε μία παράσταση, με σαγηνευτική λάμψη, συναρπαστικό ήχο και ερμηνευτικό πάθος!
Αυτό το καλοκαίρι, τα όμορφα όνειρα βγαίνουν αληθινά…
Μουσικοί:
Θέμης Καραμουρατίδης: πιάνο, Μανώλης Γιαννίκιος: τύμπανα, Αρης Ζέρβας: τσέλο, Γιώργος Κάστανος: κλαρινέτο, τενόρο σαξόφωνο, Λάμπης Κουντουρόγιαννης: ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα, Νίκος Μέρμηγκας: μπουζούκι, λαούτο, μαντολίνο, λάφτα, Γιώργος Μπουλντής: ηλεκτρικό μπάσο, κοντραμπάσο, synth bass

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ : ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ
ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΕΙΣ : ΘΕΜΗΣ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ
ΒΟΗΘΟΣ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΗ : ΑΡΗΣ ΖΕΡΒΑΣ , ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΦΩΤΙΣΜΩΝ : ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΑΘΙΕΛΛΗΣ
HΧΟΛΗΨΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΞΕΒΑΝΗΣ – ΑΝΤΩΝΗΣ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ & Boğaz Musique
“ Των φίλων τα σπίτια ”
«Των φίλων τα σπίτια» είναι ο τίτλος του νέου δίσκου της Ελένης Τσαλιγοπούλου που μόλις κυκλοφόρησε και ταυτόχρονα ο τίτλος των καλοκαιρινών παραστάσεών της σε όλη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο.
Το νέο αυτό άλμπουμ ήρθε μέσα από συναντήσεις που είχε η Ελένη Τσαλιγοπούλου με τους πιο αγαπημένους φίλους της καλλιτέχνες, φίλους παλιούς που έχουν μοιραστεί μαζί στα χρόνια έμπνευση, δημιουργία και χαρά, αλλά και με νεότερους στην παρέα, ήδη αγαπημένους, ταλαντούχους και αξιόλογους. Και κάπως έτσι, με σπιτική ζεστασιά, όμορφα ξενύχτια και απόλυτα φιλική διάθεση προέκυψε μία σειρά τραγουδιών που θα κρατούν και σε εμάς την καλύτερη παρέα από εδώ και πέρα.
Αυτά ακριβώς τα τραγούδια θα παρουσιάσουν η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι Bogaz Musique στην καλοκαιρινή περιοδεία τους, επιδιώκοντας η ίδια ζεστασιά, η θαλπωρή και η χαρά της κοινής γιορτής να μεταφερθεί από τη σκηνή σε όσο το δυνατόν περισσότερους φίλους τους σε όλη την Ελλάδα.
Τα νέα τραγούδια που υπογράφουν δημιουργοί όπως ο Γιώργος Ανδρέου, ο Νίκος Ζούδιαρης, ο Κώστας Λειβαδάς, ο Σταύρος Σιόλας, ο Οδυσσέας Ιωάννου, ο Νίκος Μωραϊτης, η Ελένη Φωτάκη,ο Πόλυς Κυριάκου και πολλοί άλλοι, αλλά και ο Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου και ο Αριστείδης Χατζησταύρου από τους Bogaz Musique καθώς και η ίδια η Ελένη Τσαλιγοπούλου, αναμειγνύονται με κλασικά και πολυαγαπημένα τραγούδια από την παράδοση, το ρεμπέτικο, το λαϊκό και το έντεχνο, με τον μοναδικό, ενοποιητικό ήχο των Bogaz.
Το αποτέλεσμα είναι μια μαγική συναυλία, με την καθηλωτική ερμηνεία και τον υπέροχα επικοινωνιακό τρόπο της Ελένης Τσαλιγοπούλου και το συναρπαστικό παίξιμο των Bogaz Musique. Μία συναυλία που το τέλος της μας βρίσκει όλους μία παρέα και αφήνει μία τόσο όμορφη και ζεστή αίσθηση όσο μία αξέχαστη συνάντηση με τους πιο αγαπημένους φίλους!
Οι Boğaz Musique είναι οι:
Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου – κιθάρες, Αριστείδης Χατζησταύρου – κιθάρες, Απόστολος Τσαρδάκας – κανονάκι, τζουράς, Άκης Κατσουπάκης – πιάνο, synth, μπάσο, Αλέκος Σπανίδης – τύμπανα, Αργύρης Διαμαντής – κρουστά

Τάκης Σπυρόπουλος: ηχοληψία, Νεκταρία Εμμανουηλίδου – φωτισμοί, Τάσος Βρεττός – φωτογραφίες, Άντα Χαλαμπαρδάκη – artwork

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ
LIVE ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2018
Μαζί του η Μελίνα Μακρή
Tο πρόγραμμα περιλαμβάνει τραγούδια του, που όλοι έχουμε κάποια στιγμή τραγουδήσει και που έχουν συνδεθεί με μερικές από τις πιο αγαπημένες στιγμές της ζωής μας: « Άγγιγμα Ψυχής», «Και θα χαθώ», «Εκδρομή», « Χωρίς αναπνοή», «Ακατάλληλή σκηνή», «Πάρτι», «Το σ’ αγαπώ», «Το καλοκαίρι μου», «Δεν φεύγω», «Αν μου τηλεφωνούσες», «Μοιάζουμε»… αλλά και το πρόσφατο άλμπουμ «Έρωτας αγκάθι» αποτέλεσμα της συνεργασίας του με την στιχουργό Λίνα Νικολακοπούλου. Από το τελευταίο ήδη έχουν ξεχωρίσει και παίζονται στα ραδιόφωνα της χώρας δύο υπέροχα τραγούδια, το «Σε ποιόν να πω το σ’ αγαπώ» ντουέτο με την σπουδαία Δήμητρα Γαλάνη και το ομώνυμο «’Έρωτας αγκάθι» και τα δύο συνθέσεις του Μιχάλη Χατζηγιάννη.
Μαζί του η Μελίνα Μακρή, μια μοναδική τραγουδίστρια η οποία έγινε γνωστή με το συγκρότημά της , τους Vegas και που ακολουθεί πια την προσωπική της πορεία στο χώρο του τραγουδιού.
Τον συνοδεύουν οι μουσικοί:
Σόλωνας Αποστολάκης (πιάνο –πλήκτρα, ενορχήστρωση), Σπύρος Μάζης (μπάσο), Γιώργος Μητσοτάκης (τύμπανα), Ιάσωνας Μαυρογεώργος (ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα), Στέλιος Κατσατσίδης (ακορντεόν), Γιώργος Δούσος (πνευστά).
Οι Τεχνικοί ήχου: Αντώνης Μωραΐτης, Γεώργιος Ρουπάκας, Σταύρος Συκιανάκης .
Σχεδιαστής φώτων: Περικλής Μαθιέλλης.