Ανανεώσεις παικτών και προωθήσεις από τις ακαδημίες ανακοίνωσε η ΑΕ Διδυμοτείχου

1458

Ο σχεδιασμός συνεχίζεται για την ΑΕ Διδυμοτείχου, έτσι λοιπόν η ομάδα ανακοίνωσε την παραμονή τεσσάρων παικτών και την προώθηση πολλών ακόμη στην Α’ ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραμονή για ακόμα ένα χρόνο των :Παντελίδη Βασίλη,Φωτσιτζούδη Αντώνη,Παπούδη Βασίλη,Αλεξακίδη Δημήτρη .

Παράλληλα βρίσκεται σε επαφή και με άλλους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την παραμονή τους όπως επίσης υπάρχουν επαφές με μεταγραφικούς στόχους και τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν .

Προωθούνται στην Α ομάδα απο την ΑΕΔ Β´ οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: 1.Πρωιμούδης Κωσταντίνος 2.Φυδανάκης Κωνσταντίνος 3.Γατίδης Νέστορας 4.Μαργαριτούδης Μπάμπης 5.Σιναπίδης Κων/νος 6.Σιναπίδης Παναγιώτης 7.Μήνης Πασχάλης 8.Τοροσιάν Γιώργος 9.Μπροντίδης Λευτέρης 10.Γρηγοριάδης Παντελής 11.Μυλωνάς Γιάννης 12.Δελελούδης Κων/νος 13.Ζουκίδης Δήμος

Επίσης απο το παιδικό της ΑΕΔ οι: 1.Κουρτελάκης Μάκης 2.Μπακάλης Γιώργος 3.Μυλωνάς Απόστολος 4.Καράμπογας Δημήτρης 5.Μεταξάρης Βασίλης 6.Σκουλούδης Γιάννης Φέτος δεν θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα β κατηγορίας η ΑΕΔ Β´.