Θρίλερ στον Έβρο! Συγκλονίζει η περιγραφή του πατέρα που έχασε γυναίκα και 3 παιδιά

2104

Θρίλερ δίχως τέλος είναι ακόμα σε εξέλιξη στον Έβρο, καθώς η μητέρα από την Τουρκία και τα τρία αγοράκια της ηλικίας 7, 5 και ενός έτους, δεν έχουν εντοπιστεί παρά τις έρευνες.

Ο 36χρονος πατέρας και δάσκαλος, Μουράτ Ακτζαμπάι, σώθηκε την τελευταία στιγμή και μιλώντας σε τουρκικά ΜΜΕ είπε, περιγράφοντας τις στιγμές αγωνίας:

«Ήμασταν συνολικά 11 άνθρωποι. Νομίζω ότι χτυπήσαμε σε βράχο, στη μέση του ποταμού. Το μωρό μας το κρατούσε η γυναίκα μου κι εγώ προσπαθούσα να κρατήσω τα άλλα δύο παιδιά μας. Ο Αχμέτ Εσάτ που είναι 7 ετών φορούσε σωσίβιο. Την γυναίκα μου την παρέσυρε το ρεύμα. Την είδα από μακριά που κρατήθηκε από ένα κλαδί. Της φώναξα: Χατιτζέ δεν σε εγκαταλείπω, θα σε σώσω».

Μάλιστα, ο ίδιος στέλνει μήνυμα μέσω ενός βίντεο, που ο ίδιος έφτιαξε και αναπαράγουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης: «Το όνομά μου είναι Μουράτ Ακτζαμπάι. Τη νύχτα της 18ης Ιουλίου, στη 1 το πρωί, η βάρκα μας ανετράπη στον ποταμό Έβρο. Δεν έχω νέα από τη γυναίκα μου Χατιτζέ και των τριών γιων μας τις τελευταίες 17 ώρες. Ωστόσο, οι αρχές φαίνεται πως δεν έχουν ευαισθητοποιηθεί αρκετά. Κάνω έκκληση σε όλους να με ακούσετε και να βοηθήσετε την οικογένειά μου«.

Έβρος: Το χρονικό και οι έρευνες

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή του Θουρίου κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (19.07.2018). Στη βάρκα επέβαιναν Τούρκοι υπήκοοι. Κάποια στιγμή η βάρκα τούμπαρε και οι άνθρωποι βρέθηκαν στη θάλασσα. Όσοι εντοπίστηκαν και διασώθηκαν – ανάμεσά τους και ο πατέρας της οικογένειας – δήλωσαν στις αστυνομικές αρχές ότι μαζί τους στη βάρκα βρίσκονταν άλλα τέσσερα άτομα, η γυναίκα και τα τρία ανήλικα παιδιά.

Από εκείνη τη στιγμή άρχισαν οι έρευνες, οι οποίες δυστυχώς, μέχρι αυτή την ώρα, δεν έχουν θετικό αποτέλεσμα.

Όπως μεταδίδει η Cumhuriyet, η μητέρα είναι 36 ετών και ονομάζεται Hatice Akçabay. Τα τρία αγοράκια είναι ο 7χρονος Ahmet Esat, ο 5χρονος Mesut και ο -μόλις ενός έτους- Bekir Aras.

ΦΩΤΟ από το shaber3

Σήμα για το συγκεκριμένο περιστατικό έχει στείλει και η Interpol, καθώς κάποιος εκ των επιβαινόντων στη βάρκα φέρεται να έχει επικοινωνήσει με συγγενικό πρόσωπό του στην Αυστρία.

Σύμφωνα με το Bold, το κακό έγινε όταν το ένα από τα παιδάκια έπεσε στη θάλασσα. Ο πατέρας τρομοκρατήθηκε και πήδηξε απότομα στο νερό για να το σώσει. Έτσι, η βάρκα τούμπαρε…

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, shaber3, newsit.gr