Η λαοθάλασσα στο φάρο της Αλεξανδρούπολης. Τα μηνύματα πήγαν στους αποδέκτες

1220

Καιρό είχαμε να δούμε τέτοιες μαζικές κινητοποιήσεις πανελληνίως αλλά και στον Έβρο.

Οι Έλληνες (δεν διαχωρίζουμε τοπικά τον ελληνικό λαό) έδειξαν το τελευταίο διάστημα ότι υπάρχει σφυγμός σε όλη την κοινωνική διαστρωμάτωση. Εμείς το μόνο που θα θέλαμε να πούμε είναι να είμαστε σε συνεχή επαγρύπνηση, ενότητα και αλληλεγγύη μέχρι να νικήσει επιτέλους η ανθρωπιά σ’αυτή τη χώρα. Είμαστε, είτε το θέλουν είτε όχι και πάνω απ’όλα, ΑΔΕΡΦΙΑ.

Δεν υπάρχει τίποτα ουσιαστικό να μας χωρίζει και πολλά που μας ενώνουν. Αυτός είναι και ο στόχος ΟΛΩΝ αυτών εκεί πάνω. Ο διχασμός. Ας μην πέσουμε στο ιστορικό ατόπημα για άλλη μια φορά που έχει πληρωθεί ακόμα και με αδελφικό αίμα. Ας ενωθούμε κάτω από τα σύμβολα μας που μας οδήγησαν στους αιώνες έστω και σ’αυτό το έσχατο σημείο, να εξαρτώμαστε δηλαδή από άλλους.

Ας ανατρέψουμε τα δεδομένα και ας ενωθούμε για έναν κοινό σκοπό. Την ανάπτυξη όχι με νούμερα. Την πραγματική ανάπτυξη. Στην παιδεία μας και στην υψηλή κοινωνική συνοχή. Στον πραγματικό έλεγχο των διοικούντων γιατί εμείς τους επιλέγουμε. Πρέπει να αφιερώσουμε πραγματικό και ουσιαστικό χρόνο για να το πετύχουμε.

Η μεγάλη συγκέντρωση στην Αλεξανδρούπολη σίγουρα έστειλε πολλά μηνύματα. Οι αποδέκτες τα έλαβαν. Εμείς ας συνεχίσουμε να στέλνουμε μηνύματα που στην πορεία θα γίνουν φωτιά. Το έχουμε ξανακάνει….

 

Η Αλεξανδρούπολη έγραψε στο τρίτο το μακρύτερο το δήμαρχο της και έδωσε με τη σειρά της εντολή για καθολική αντίσταση!!!

Publiée par Αλέξανδρος Φιλίππου sur Dimanche 8 juillet 2018