Ο Βάκης Τσιομπανίδης ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ τους Εβρίτες που συνεχίζουν ευλαβικά το εμπάργκο στην Τουρκία !!!

1366

Ο πρόεδρος του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ- ΑΚΚΕΛ κύριος Βάκης Τσιομπανίδης ήταν αυτός που αμέσως μετά την αιχμαλωσία των δυο Ελλήνων στρατιωτικών απο τους Τούρκους κήρυξε εμπάργκο στην αγορά της Αδριανούπολης μέχρι και την απελευθέρωση του Άγγελου και του Δημήτρη.

Σήμερα έχουν περάσει σχεδόν 4 μήνες, ”τα παιδιά μας” ακόμη δεν έχουν επιστρέψει αλλά οι κάτοικοι του ακριτικού Έβρου ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ, το εμπάργκο συνεχίζεται ευλαβικά όπως λέει ο κύριος Τσιομπανίδης, ο οποίος θέλησε να ευχαριστήσει τους κατοίκους μέσα απο την σελίδα του στο facebook.

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση του προέδρου του ΑΚΚΕΛ: 
”Αισθάνομαι έντονη την ανάγκη να ευχαριστήσω τους συμπατριώτες μου Εβρίτες. Σχεδόν 4 μήνες μετά την αιχμαλωσία των δυο στρατιωτικών μας, ζήτησα απο τους κατοίκους να κηρύξουμε εμπάργκο προς την Τουρκία μέχρι την απελευθέρωση των παιδιών μας. Κάτι το οποίο έπραξαν και το τηρούν με ευλάβεια. Απο 300-400 αυτοκίνητα που πήγαιναν καθημερινά στην Αδριανούπολη και τα Σαββατοκύριακα έφταναν τα 1200, σήμερα πηγαίνουν 30-40 !!!! Παρά την τεράστια διαφορά των τιμών σε πολλά προϊόντα στην γείτονα χώρα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας, μας κάνετε όλους υπερήφανους !!!!”.

zougla.gr