Φόλες έριξαν σε σκυλιά στην Αλεξανδρούπολη

533

Φόλες έριξαν ασυνείδητοι σε μια περιοχή όπου τα σκυλιά που ζούσαν εκεί ήταν μακρυά από κατοικημένες περιοχές και δεν ενοχλούσαν κανέναν.

Στο παλιό καταφύγιο, κοντά στο λιμανάκι Μαΐστρου, που λειτουργούσε οργανωμένα μέχρι πριν μερικά χρόνια υπό την επίβλεψη της Κιβωτού, είχαν μείνει μερικές δεκάδες σκυλιά, που δεν μεταφέρθηκαν στο νέο κυνοκομείο. Τα σκυλιά αυτά φροντίζονταν από εθελοντές φιλόζωους και συνεργάτες του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Ο χώρος δεν φροντίζεται πια όπως παλιά αλλά όσα σκυλιά έμειναν εκεί, ήταν μακρυά από κατοικημένες περιοχές.
Φιλόζωοι εντόπισαν το πρωί της Παρασκευής νεκρά σκυλιά και φόλες στους γύρω χώρους. Άμεσα ενημερώθηκε ο Αντιδήμαρχος κ. Ζιώγας, αρμόδιος για θέματα αδεσπότων, καθώς και η αστυνομία.

Ο απολογισμός από τη νέα επίθεση είναι δύο νεκρά σκυλιά, ένα που δηλητηριάστηκε αλλά ακόμα ζει, ενώ στο σημείο ξεψύχησε και ένας γλάρος που έφαγε από τις δηλητηριασμένες τροφές.

Η αστυνομικοί παρέμειναν επί ώρα στο σημείο αναζητώντας και στοιχεία για την υπόθεση. Οι επιθέσεις με δηλητήρια στην Αλεξανδρούπολη είναι αμέτρητες τα τελευταία χρόνια και μέχρι σήμερα δεν έχει εντοπιστεί κάποιος δράστης.

zougla.gr