Στ. Γκατσίδης: Στη Βουλή τα προβλήματα του νοσοκομείου

1010

Με τον διοικητή του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου , Στέφανο Καρακόλια, συναντήθηκε το πρωϊ της περασμένης Τρίτης, η Τομεακή Επιτροπή Έβρου του ΚΚΕ, με αφορμή το γεγονός της παύσης λειτουργίας επί 2,5 μήνες, του αξονικού τομογράφου του νοσηλευτικού ιδρύματος εξαιτίας της επιβεβλημένης αλλαγής της λυχνίας του.

Επιπλέον στη συνάντηση, τέθηκαν προς συζήτηση και άλλα ζητήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο και αφορούν στην «μη εύρυθμη λειτουργία κλινικών του, όπως της Καρδιολογικής και του Οφθαλμολογικού Τμήματος», όπως είπε στην ΕΡΤ Ν. Ορεστιάδας, το μέλος της Τομεακής Επιτροπής, Σταμάτης Γκατσίδης. «Καταγράψαμε τα προβλήματα και ήδη τα έχουμε θέσει υπόψην της κοινοβουλευτικής μας ομάδας η οποία με τη σειρά της θα καταθέσει σχετικές ερωτήσεις στη Βουλή, για να λάβει απαντήσεις από τον Υπουργό Υγείας» σημείωσε ο κ. Γκατσίδης, τονίζοντας τη σημαντικότητα ύπαρξης του νοσηλευτικού ιδρύματος στην περιοχή, το οποίο όπως ανέφερε «εξυπηρετεί εκτός από τους 70 χιλιάδες κατοίκους της, χιλιάδες στρατιωτικούς αλλά και πρόσφυγες-μετανάστες».

«Θεωρούμε ότι η υγεία οδεύει προς εμπορευματοποίηση της αφού σταδιακά παραδίδεται στους ιδιώτες. Θέλουμε ένα νοσοκομείο καλά στελεχωμένο και εξοπλισμένο για να έχουμε μία καλή υγεία» τόνισε το μέλος της Τομεακής Επιτροπής Έβρου του ΚΚΕ.