Τώρα: Απάντησε η Ε.ΠΟ.Φ.Ε στον Λαμπάκη, για τα λεγόμενα του στην χθεσινή συνέντευξη (και ο πόλεμος συνεχίζεται)

920

Η Ε.ΠΟ.Φ.Ε. δεν αποτελείται από ένα ή τέσσερα άτομα, αλλά από πλήθος συντοπιτών μας οι οποίοι αποτελούν μέλη των Συλλόγων της.

Οι αποφάσεις λαμβάνονται, σύμφωνα με το καταστατικό της, μετά από σύγκλιση Συνελεύσεων. Στην περίπτωση της εκδήλωσης της Γιορτής Κρασιού, συγκλήθηκαν τρείς Συνελεύσεις στο τελευταίο διάστημα, στις οποίες συμμετείχαν 45 Σύλλογοι που εδρεύουν στο Δήμο της Αλεξανδρούπολης και λήφθηκε ομόφωνα η απόφαση η οποία ανακοινώθηκε γραπτώς στον Δήμο Αλεξανδρούπολης, στην Τ.Ι.Ε.Δ.Α. και τα Μ.Μ.Ε.

Η απόφαση αυτή εμμένει.

Η Ε.ΠΟ.Φ.Ε., δηλαδή οι Σύλλογοί της, αγωνίζεται για το καλό των μελών της και των πολιτών, διεκδικώντας πάντα την προώθηση του τοπικού πολιτισμού και προϊόντος, καθώς και τη διοργάνωση οικονομικά προσιτών εκδηλώσεων στο κοινό.

Θέλουμε όσα λέγονται να έχουν αποδείξεις.

Τα γραπτά μένουν. Για το λόγο αυτό, παραθέτουμε ενδεικτικά τα παρακάτω συνημμένα έγγραφα μεταξύ πολλών, σχετικά με το σχεδιασμό της Γιορτής, καθώς και τις πάγιες προτάσεις και αιτήματά μας.

Επειδή μία εικόνα είναι χίλιες λέξεις, σας παραθέτουμε το σχετικό βίντεο της 8ης Αυγούστου 2017, στο Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης και αφορά τη ΣΥΣΚΕΨΗ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ «ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ» κατόπιν πρόσκλησης του κ. Δημάρχου. Στη σύσκεψη συμμετέχουν: Δήμος Αλεξανδρούπολης, ΤΙΕΔΑ, Επιμελητήριο Έβρου, Σωματείο Καφέ-Εστίασης Αλεξ/πολης, Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών Έβρου, Εμπορικός Σύλλογος Αλεξ/πολης, ΕΠΟΦΕ κ.α.

Στη σύσκεψη μετά το 2:23′ ο κ. Δήμαρχος προτείνει τη διοργάνωση όλης της “Γιορτής Κρασιού 2018” από την ΕΠΟΦΕ και σε περίπτωση που αδυνατεί, θα την αναθέσει σε επαγγελματίες (ιδιώτες).

Δεν έχουμε να πούμε τίποτε άλλο για τη Γιορτή Κρασιού.

Για το μόνο που μπορεί κάποιος να μας «κατηγορήσει» είναι, η ξεκάθαρη θέση μας χρόνια τώρα και η επιμονή μας στο τι σημαίνει πολιτισμός, ήθος και παράδοση.

 

Το Δ.Σ. της Ε.ΠΟ.Φ.Ε.