Υπέβαλε την παραίτηση του ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Διδυμοτείχου

2257

Την παραίτηση του υπέβαλε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΔ κ.Τσιτσφύλλας Σταύρος. Την παραίτηση τους όμως υπέβαλαν και τα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου της Δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης και πρόκειται για τους Παρούση Χαράλαμπο, Τζιβάρα Γεώργιο και Γραμμενίδου Αθανασία.

Να θυμίσουμε ότι πριν από ένα μήνα είχε φύγει και ο Διευθυντής της επιχείρησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο λόγος παραίτησης του Προέδρου, είναι η έλλειψη συνεργασίας με τη Δημοτική αρχή, για την επίλυση προβλημάτων της ΔΕΥΑΔ και την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς του πολίτες. 

Ακόμη ο κ.Τσιτσιφύλλας μας ανέφερε ότι από πέρυσι τον Μάιο είχε εισηγηθεί να κλείσουν οι παροχές που γεμίζουν τα ραντιστικά σε όλα τα χωριά, έτσι ώστε να φτάνει το νερό για τις ανάγκες των δημοτών και να μην ξοδεύονται άσκοπα τόσες χιλιάδες κυβικά πόσιμου νερού σε πότισμα χωραφιών.

Η προσπάθεια όμως δεν προχώρησε. Φέτος οι παροχές έκλεισαν εδώ και 20 μέρες, οι δεξαμενές είναι γεμάτες και ακόμη και σε περίπτωση θραύσης του αγωγού, η πίεση του νερού δεν πέφτει στις κατοικίες των δημοτών μέχρι τα συνεργεία να προλάβουν να επισκευάσουν τη βλάβη.