Μεταθέσεις 2018: Ποιον στέλνει το ΓΕΣ στον Έβρο

3516

Νέος Διοικητής του 50 ΤΥΠ, στο Κουφόβουνο Έβου, αναλαμβάνει στο πλαίσιο τελευταίων μεταθέσεων, ο μέχρι σήμερα Εκπρόσωπος Τύπου της 16ης Μεραρχίας Πεζικού στο Διδυμότειχο, Αντισυνταγματάρχης Υλικού Πολέμου Θεόδωρος Τσιγγέλης.

Άριστος γνώστης του χώρου των ΜΜΕ με σπουδές στο αντικείμενο, ο Αντισυνταγματάρχης Τσιγγέλης, διακρίθηκε για την αγαστή συνεργασία του με τον τοπικό τύπο.Μια από τις τελευταίες δύσκολες αποστολές στην Ορεστιάδα, κατά την επίσκεψη του υπουργού Αναπληρωτή, Εθνικής Άμυνας,κ Φώτη Κουβέλη.

Δύσκολες ημέρες, περίεργη ατμόσφαιρα, με τη ΛΑΦ Ορεστιάδας να έχει στην κυριολεξία ”πολιορκηθεί” από δεκάδες δημοσιογράφους, που κάλυπταν το ρεπορτάζ της συνάντησης του Φώτη Κουβέλη, με τους γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη.

Από πλευράς τύπου όλα κύλησαν άψογα όπως και στον  ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ 2017, στο πεδίο βολής του Ψηλού Στάλου, όπου μαζί με τον τότε Επίλαρχο και καλό φίλο Παναγιώτη Κούφα και τον συμμαθητή του Εκπρόσωπο Τύπου του Δ’ΣΣ Ανχη Δημήτρη Ρίζο, είχαν δημιουργήσει ένα από τα καλύτερα γραφεία τύπου εκστρατείας.

onalert.gr