Διδυμότειχο: «Άπυρο» το καλοκαίρι

1167

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ.  Δαμασκηνό επισκέφθηκε εθιμοτυπικά στο Επισκοπείο Διδυμοτείχου, την Παρασκευή 15 του μηνός Ιουνίου ε.ε., ο Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Ανατ. Μακεδονίας-Θράκης Αρχιπύραρχος Μάριος Αποστολίδης συνοδευόμενος από τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξανδρούπολης Πύραρχο Κωνσταντίνο Κούκουρα και τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Διδυμοτείχου Επιπυραγό  Αναστάσιο Λαδόπουλο.

Παράλληλα οι ανώτατοι αξιωματικοί της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς την Ιερά Μητρόπολη, η οποία για δύο συνεχείς χρονιές έχει αναλάβει την συντήρηση πυροσβεστικών οχημάτων, εν όψει της νέας αντιπυρικής περιόδου.

Ο Σεβασμιώτατος αφού σημείωσε ότι η Εκκλησία διακονεί πιστά τον λαό του Θεού και δεν αδιαφορεί για τα υπαρκτά προβλήματά του, προσέφερε στους υψηλούς επισκέπτες του ως αναμνηστικό εικόνα του εκ Διδυμοτείχου αγίου Ιωάννου Βατατζή, ευχηθείς εις αυτούς και όλο το προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας καλή δύναμη στο έργο τους.