Γιατί γίνονται στον Έβρο οι συνεδριάσεις της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων της Ελλάδας

270

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του Δικηγορικού Συλλόγου Ορεστιάδας:

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018 θα λάβουν χώρα στην Ορεστιάδα και στην Αλεξανδρούπολη αντίστοιχα οι εργασίες της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας.

Το δικηγορικό σώμα επέλεξε να πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση της Ολομέλειας στις δυο πόλεις του Έβρου για εθνικά συμβολικούς λόγους κι ως διαμαρτυρία για την παράνομη κι αυθαίρετη κράτηση των δυο Ελλήνων στρατιωτικών από τις τουρκικές αρχές. Για το λόγο αυτό, το Σάββατο 16 Ιουνίου 2018 και ώρα 11.00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί στην Ορεστιάδα και συγκεκριμένα στο Θέατρο Διόνυσος η Πανηγυρική Έναρξη Εργασιών της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας, η οποία θα είναι μία εκδήλωση ανοιχτή στο κοινό. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς η παρουσία σας στην εκδήλωση, στην οποία θα συμμετέχει και η ιστορική Χορωδία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Οι Εργασίες της Ολομέλειας θα συνεχιστούν την ίδια μέρα στις 13.00 μ.μ. στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ορεστιάδας, ενώ την επόμενη ημέρα Κυριακή 17 Ιουνίου 2018 θα συνεχιστούν και θα ολοκληρωθούν στην Αλεξανδρούπολη και συγκεκριμένα στην αίθουσα Άβδηρα του Ξενοδοχείου Αστήρ.