Αλεξανδρούπολη: Θερινή εορτή Νιαρχείου Ιδρύματος “Ο Άγιος Στυλιανός”.

1081

Tο Σάββατο 9 Ιουνίου 2018 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο της Μητροπόλεώς μας η θερινή εορτή του Βρεφονηπιακού Σταθμού και του Νηπιαγωγείου του Νιαρχείου Ιδρύματος “Ο Άγιος Στυλιανός”.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν γονείς και συγγενείς των μαθητών του Σταθμού, οι οποίοι γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου για να καμαρώσουν τα παιδιά τους. Στην γιορτή έλαβαν μέρος τα δυο μεταβρεφικά, τα δυο παιδικά και το προνηπιακό  τμήμα του Σταθμού και τα παιδιά, υπό την καθοδήγηση των παιδαγωγών τους, τραγούδησαν, χόρεψαν και είπαν ποιηματάκια, ενώ οι μαθητές του Νηπιαγωγείου παρουσίασαν το θεατρικό “Ταξίδι στην παράδοση με το δοξάρι της λύρας και την γκάιντα”. Στο τέλος της γιορτής οι μαθητές του Νηπιαγωγείου παρέλαβαν τα αναμνηστικά τους για την φοίτησή τους στο Νηπιαγωγείο του Ιδρύματος.

Την γιορτή παρακολούθησε ο Μητροπολίτης μας κ. Άνθιμος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο οποίος ευχαρίστησε το προσωπικό για τους κόπους που κατέβαλλαν για να οργανωθεί αυτή η άρτια γιορτή και ευχήθηκε στα παιδιά και στους γονείς τους καλό καλοκαίρι.