Σάπες: Ας βοηθήσουμε την οικογένεια που κάηκε το σπίτι της

1044

Για την κατεστραμμένη από την πυρκαγιά οικία της οικογένειας Πασχαλίδη στις Σάπες, θεμιτή θα ήταν η άμεση ενεργοποίηση, αποτελεσματική και έμπρακτη κινητοποίηση και προσφορά  όλων των πολιτών και των φορέων της πόλης. Ας αποδείξουμε όλοι, για μία ακόμη φορά, ότι στην περιοχή μας παρά τη μεγάλη οικονομική κρίση και την υποβάθμιση που αυτή υφίσταται, αξίες όπως ανθρωπισμός, αλληλεγγύη και αλτρουισμός, παραμένουν αναλλοίωτες.

Οι τρόποι που μπορεί κάποιος να προσφέρει, αν το επιθυμεί, είναι:

1)  Οικονομικά: στον τραπεζικό λογαριασμό: GR71 0172 3560 0053 5605 7907 468 στην τράπεζα  Πειραιώς.

2) Προσφέροντας οικοδομικά υλικά ( τσιμέντα, τούβλα, κεραμίδια, ασβέστη, άμμο, κλπ) : ύστερα από λίγες ημέρες, κατόπιν συνεννοήσεως με την οικογένεια, στο τηλέφωνο 6972377050.

Παράλληλα σε επίπεδο συλλογικό, επιθυμητό θα είναι κάτι το οποίο θα φέρει και ουσιαστικά αποτελέσματα, όπως να κινητοποιηθούν συντονισμένα και οργανωμένα τουλάχιστον οι παρακάτω φορείς:

Εκκλησιαστική Επιτροπή Σαπών, Ένωση Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Σαπών, Σύλλογος ΔΡΩ Σαπών, Σύλλογος Γυναικών Σαπών, Σύλλογος Ποντίων Σαπών «τα Κασσιτερά»,  Μειονοτικός Σύλλογος Σαπών, Σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων όλων των βαθμίδων, Ελπίς Σαπών, Ηρακλής Σαπών,  Σύλλογοι Ποντίων παλιννοστούντων, Σύλλογος Τριτέκνων νομού Ροδόπης (αφού πρόκειται για τρίτεκνη οικογένεια). Όλοι μαζί μπορούμε!

Πηγή: Ελεύθερη Άποψη Σαπών