60α Γενέθλια Ροταριανού Ομίλου Αλεξανδρούπολης

1370

Το Σάββατο 2 Ιουνίου ο Ροταριανός Όμιλος Αλεξανδρούπολης γιόρτασε τα 60 χρόνια από την ίδρυσή του το 1958 , με μία μεγάλη πολυεθνική εκδήλωση στο ξενοδοχείο Αστήρ-Εγνατία. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε το Ροταρυ, η ιστορία του Ομίλου και το έργο του μέχρι σήμερα και έγιναν βραβεύσεις σε ροταριανούς και συμπολίτες μας που βοήθησαν το έργο του Ομίλου όλα αυτά τα χρόνια.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος της πόλης κ Ευάγγελος Λαμπάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Δημήτριος Πέτροβιτς, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης κ Κωνσταντίνος Γκοτσίδης,  ο δοικητής του ΠΓΝΕ κ Δημήτριος Αδαμίδης, ροταριανοί από την Βουλγαρία και την Τουρκία, από Ομίλους όλης της Αν. Μακεδονίας και Θράκης, όπως επίσης και πολλοί συμπολίτες μας που ενδιαφέρθηκαν για να γνωρίσουν το Ροταρυ και  το έργο του Ομίλου μας. Την εκδήλωση παρουσίασε η κα Αμαλία Δούκα επίτιμο μέλος του Ομίλου.

Την εκδήλωση στήριξαν,  το Ωδείο Φαέθων,  ο πολιτιστικός σύλλογος Baila Conmigo , Φουντουκίδης ηχητικά Ποτοποιία Χατζόπουλος, η εταιρεία φρούτων Red Apple Βεδάτ Χαλίλ OE και βέβαια η αεικίνητη Αμαλία Δούκα, όλοι αφιλοκερδώς και τους ευχαριστούμε θερμά.