SAOS Ferries: «3 πλοία & 8 δρομολόγια καθημερινά

4211

«Η SAOS FERRIES αναγνωρίζοντας την αξία της ενημέρωσης του επιβατικού κοινού στα ζητήματα  που αφορούν την δρομολογιακή  και την τιμολογιακή της  πολιτική  γνωστοποιεί τα παρακάτω:

α )Παρά την ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε προς όλες τις κατευθύνσεις για την ανάγκη έγκαιρης απόφασης  πραγματοποίησης ή μη της γραμμής Λαύριο –Λήμνος –Σαμοθράκη και με χρονική διάρκεια μεγαλύτερη των τριών μηνών αυτή  μέχρι σήμερα δεν έχει πραγματοποιηθεί.

Η περαιτέρω αναμονή για την συμμετοχή μας στον διαγωνισμό της 28ης Ιουνίου 2018 θα  προκαλούσε προβλήματα στην  σύνταξη και οριστικοποίηση των δρομολογίων που θα πραγματοποιηθούν από τα Ε/Γ-Ο/Γ στη γραμμή Αλεξανδρούπολη –Σαμοθράκη την φετινή καλοκαιρινή περίοδο.

Λόγω των ανωτέρω δεν θα εκδηλώσουμε  ενδιαφέρον για την γραμμή  Λαύριο –Λήμνος –Σαμοθράκη την φετινή περίοδο ελπίζοντας ότι θα προκηρυχτεί άμεσα  για την επόμενη χρονιά σύμφωνα  με τις δεσμεύσεις  του Υπουργού  Ναυτιλίας και για διάστημα υλοποίησης τουλάχιστον έξι μηνών.

β )Οι τιμές των καυσίμων σημείωσαν  και τη φετινή χρονιά  μια σημαντική αύξηση της τάξης του 30% σε σχέση με τη περυσινή, γεγονός που επιβαρύνει το λειτουργικό κόστος και δυσχεραίνει τη βιωσιμότητα   ιδιαίτερα των ναυτιλιακών εταιρειών.

Η συνήθης πρακτική της μετακύλισης της αύξησης του κόστους στις τιμές των εισιτηρίων  δεν θα μας βρει μιμητές.

Διατηρούμε και τη φετινή χρονιά σταθερές τις τιμές των εισιτηρίων επιβατών και οχημάτων.

γ ) Η SAOS FERRIES έχει υλοποιήσει μια ιδιαίτερα δαπανηρή επένδυση. Για πρώτη φορά δύο Επιβατηγά /Οχηματαγωγά και ένα Ταχύπλοο θα καλύψουν  με πληθώρα δρομολογίων κάθε ανάγκη του επιβατικού κοινού στην γραμμή Αλεξανδρούπολη Σαμοθράκη.

Η διατήρηση στη γραμμή των τριών πλοίων έχει ως απαραίτητη προϋπόθεση την αποδοτικότητα της επένδυσης που αυτό μπορεί να γίνει μόνο με αύξηση των επισκεπτών του νησιού.

Είναι η ώρα της δράσης κάθε ενεργού και δραστήριου δυναμικού του νησιού. Είναι απαραίτητη η άμεση αξιοποίηση κάθε συγκριτικού πλεονεκτήματος όπως είναι τα camping και τέλος η άμεση  αντιμετώπιση κάθε προβλήματος που υφίσταται ή τυχόν θα δημιουργηθεί.

δ ) Τα δρομολόγια των πλοίων Ε/Γ-Ο/Γ ΣΑΟΣ ΙΙ ,Ε/Γ-Ο/Γ ΣΑΟΝΗΣΟΣ ,Ε/Γ-Δ/Ρ ΖΕΦΥΡΟΣ, για το χρονικό διάστημα από 18/06/2018 έως 09/09/2018, τελούν υπό έγκριση από το  Υπουργείο Ναυτιλίας.

Δείτε τα δρομολόγια ΕΔΩ