Επίλαρχος Γιώργος Μαργαρίτης: ”Αφιερώνω το Χρυσό Μετάλλιο στους συναδέλφους μου Άγγελο Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη” (video)

1907

”Αφιερώνω το χρυσό μετάλλιο στους δύο συναδέλφους μου Άγγελο Μητρετώδη και  Δημήτρη Κούκλατζη, που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης. Είμαι στο πλευρό τους όπως όλη η Ελλάδα. Προσεύχομαι και ελπίζω η περιπέτειά τους να τελειώσει σύντομα και να επιστρέψουν γρήγορα στα σπίτια τους.

Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια που είπε στο kranosgr αμέσως μετά την τελετή απονομής ο Χρυσός Πρωταθλητής της Ελληνικής Σωματοδόμησης, Επίλαρχος Γιώργος Μαργαρίτης.
Παράλληλα δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή. ” Από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του στην ηγεσία του Στρατού, ήταν στο πλευρό μου. Με στήριξε στην προσπάθεια που κάνω αγωνιστικά και τον ευχαριστώ θερμά. Θα ήμουν αγνώμων να μην του το αναγνωρίσω. Πρώτη φορά στα όσα χρόνια αγωνίζομαι η υπηρεσία είναι τόσο κοντά μου”.
Ο Επίλαρχος Γιώργος Μαργαρίτης, πρωταθλητής του Μποντιμπίλντιγκ, έλαβε μέρος και αγωνίστηκε με επιτυχία στο χθεσινό 31ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σωματικής Διάπλασης & Fitness που πραγματοποιήθηκε στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Στην κατηγορία των Classic Bodybuilding +1.80 cm, ο αθλητής  του Muscleclub Team, της Σωματικής Διάπλασης Λάρισας,  με προπονητή τον Αθανάσιο Υφαντόπουλο,  ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο.