Έβρος: Με 39 μετάλλια επέστρεψε ο «Κότινος»

760

Συνολικά 39 μετάλλια και πιο συγκεκριμένα, 29 χρυσά, 8 αργυρά και 2 χάλκινα, προστέθηκαν στις συνεχιζόμενες επιτυχίες των αθλητών του Αθλητικού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρίες Έβρου «ΚΟΤΙΝΟΣ», αυτή τη φορά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ 2018, που διεξήχθη στην Αθήνα στις 19 και 20 Μαίου. Οι οκτώ αθλητές του Συλλόγου, κατέκτησαν και ισάριθμα νέα πανελλήνια ρεκόρ, όπως και μεγάλο αριθμό ατομικών.

Αναλυτικά οι αθλητές που διαγωνίστηκαν : Αθανάσιος Ταλιαντζής, 5 χρυσά, 4 νέα πανελλήνια ρεκόρ, Μαρία Κυριακίδου, 6 χρυσά, 3 νέα πανελλήνια ρεκόρ, Μαρίνα-Νικολέτα Λαζαρίδου, 6 χρυσά, 3 νέα πανελλήνια ρεκόρ, Μαρία Ποτουρίδου, 5 χρυσά, 1 αργυρό, 2 νέα πανελλήνια ρεκόρ, Μαρία Συναπίδου, 3 χρυσά, 1 αργυρό, 1 χάλκινο, 2 νέα πανελλήνια ρεκόρ, Ραφαήλ-Γαβριήλ Μαλαδάκης, 2 χρυσά, 3 αργυρά, Τηλέμαχος Πανταζίδης, 1 χρυσό, 2 αργυρά, Νικόλαος Παπαδόπουλος, 1 χρυσό, 1 αργυρό και Δημήτρης Γκουτσίδης, 1 χάλκινο.

Τους αθλητές συνόδευσαν οι προπονητές τους, Δάφνη Δεληγιάννη, Πασχαλίνα Κουπελίδου, Γιώτα Αθανασίου, Γιάννης Μυρμιγκίδης, τον Κώστας Χατζηπέτρος.

«Στόχος δεν είναι μόνο τα μετάλλια αλλά οι αθλητές, πρώτιστα να διασκεδάζουν αυτό που κάνουν και στη συνέχεια να φτάνουν σε επιτυχίες» είπε μιλώντας στην ΕΡΤ Ν. Ορεστιάδας, ο πρόεδρος του «ΚΟΤΙΝΟΣ», Γιάννης Τοπτσής. Σημειώνεται ότι το Σάββατο και την Κυριακή 8 και 9 Ιουνίου αντίστοιχα, ο Σύλλογος διοργανώνει δύο, ανοιχτές για το κοινό, αθλητικές ημερίδες, η μία που θα αφορά στον στίβο και θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο «Φώτης Κοσμάς» και η δεύτερη που θα αφορά στην κολύμβηση, την επόμενη ημέρα, στο κλειστό κολυμβητήριο στην Αλεξανδρούπολη.

ert.gr