Εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη στην Αλεξανδρούπολη. Πρέπει να είμαστε εκεί

876

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης και οι Σύλλογοι Εθελοντών Αιμοδοτών συμμετέχουν στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη -ΕΛΛΑΔΑ 2018

Στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη που για το 2018 έχει αναλάβει η χώρα μας, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης διοργανώνει τις ακόλουθες εκδηλώσεις:

Τετάρτη 23 Μαΐου, ώρα 18.00 στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης, ημερίδα και ανοιχτή συζήτηση με θέμα «Μετά το τροχαίο, τι; Αιτίες-Επιπτώσεις-Ανταποκρίσεις σε συνάρτηση με το Τροχαίο». Σκοπός της ημερίδας είναι η κοινωνική ευαισθητοποίηση στην οδική ασφάλεια, τον σεβασμό και τη δικαιοσύνη στα Θύματα Τροχαίων.

Πέμπτη 24 και Παρασκευή 25 Μαΐου, ώρα 17.00-21.00 στο Πάρκο Ανεξαρτησίας, ανοιχτή Εθελοντική Αιμοδοσία σε συνεργασία με τους συλλόγους Εθελοντών Αιμοδοτών και την Αιμοδοσία του Νοσοκομείου μας. Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν στον ίδιο χώρο δράσεις δημιουργικής απασχόλησης-ζωγραφικής για παιδιά με την επίβλεψη του καθηγητή εικαστικών κου Χαράλαμπου Φωτάκη.

Σάββατο 26 Μαΐου, ώρα 20.30 στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης, συναυλία «Στο μαγικό χαλί.. » από την ερμηνεύτρια παραδοσιακής και έντεχνης μουσικής, κα Καίτη Μακρή και τον συνθέτη, καθηγητή  Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Μηνά Ι. Αλεξιάδη.