Στη Λεπτή Ορεστιάδας το 26ο Πανέβριο Συνέδριο Συλλόγων Αιμοδοτών του Έβρου

1583

Την Κυριακή 20 Μαϊου 2018 στις 11:00 στο Άλσος του Αη Γιώργη θα διεξαχθεί το ενδιαφέρον συνέδριο με σημαντικούς ομιλητές

Η Ένωση Συλλόγων & Ομάδων Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Έβρου σε συνεργασία με τον  Εθελοντικό Αιμοδοτικό Σύλλογο Λεπτής <<Άγιος Σπυρίδων>> και με την υποστήριξη του Δήμου Ορεστιάδας, σας προσκαλούν την Κυριακή 20 Μαΐου 2018 στις 11:00 π.μ. στο 26ο Πανέβριο Συνέδριο Συλλόγων και ομάδων Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Έβρου που θα διεξαχθεί στο Άλσος του Άγιου Γεωργίου στην Λεπτή Ορεστιάδας.

Στα πλαίσια της, θα πραγματοποιηθούν ομιλίες, για τα νέα ιατρικά δεδομένα περί αιμοδοσίας και ενημερώσεις για τις νέες διαδικασίες αιμοδοσίας, για την νεφροπάθεια, όπως και για την μεσογειακή αναιμία και τέλος θέματα που απασχολούν τα μέλη-συλλόγους, όπως και περαιτέρω δράσεις .

Θα ακολουθήσει η βράβευση και η απονομή τιμητικής πλακέτας σε μέλη του συλλόγου μας, για την προσφορά τους μέχρι σήμερα, τιμώντας το και προβάλλοντας έτσι πρότυπα προς μίμηση.

Η παρουσία σας στο συνέδριο, εκτός από σημαντική και πολύτιμη, αποδεικνύει την έμπρακτη συμπαράσταση και αρωγή στον αγώνα μας, για την υγεία του συνανθρώπου μας.

Κατά την διάρκεια του συνεδρίου θα παρατεθεί μπουφές.

Εκ του Δ.Σ. της Ένωσης
Ο Πρόεδρος
Φυδανάκης Παναγιώτης