Ευχαριστήριο Δημάρχου Αλεξανδρούπολης για το σημαντικό έργο στην πρόληψη του ιού HIV

1212

Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελος Λαμπάκης ευχαριστεί θερμά τον Διευθυντή της Β΄ Παθολογικής Κλινικής του Δ.Π.Θ. και της Μονάδας Ειδικών Λοιμώξεων, κ. Ευστράτιο Μαλτέζο και την Επιμελήτρια Α΄ Παθολόγο, Λοιμωξιολόγο κα Ειρήνη Τερζή για την καθοριστική συμβολή τους στην υλοποίηση του προγράμματος «Πρόληψη των σεξουαλικών μεταδιδόμενων νοσημάτων και ειδικότερα της πρόληψης του ιού HIV», που πραγματοποιήθηκε στο Κοινωνικό Ιατρείο κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2017-2018.

Ευχαριστεί επίσης θερμά τους κ.κ. Χρ. Λίμα και Αθ. Κεσσάτη, Διευθυντή και Εκπαιδευτή του ΕΚΑΒ αντίστοιχα για τη συνδρομή τους στην εφαρμογή του προγράμματος «Βασική υποστήριξη ζωής για πολίτες» που πραγματοποιήθηκε στο Κοινωνικό Ιατρείο κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2017-2018.

Τέλος, ευχαριστεί θερμά τη Δρ. Ιατρικής κα Αναστασία Μιχελή για τη συμβολή της στην υλοποίηση του προγράμματος «Πρόληψη των σεξουαλικών μεταδιδόμενων νοσημάτων και κυρίως της πρόληψης του AIDS» που πραγματοποιήθηκε στο Κοινωνικό Ιατρείο κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Με την υλοποίηση των παραπάνω προγραμμάτων επετεύχθη η ευαισθητοποίηση, η άμεση ενημέρωση και η ενίσχυση των δεξιοτήτων των συμμετεχόντων μαθητών Λυκείων της πόλης μας. Στόχος να συνεχιστούν τα προγράμματα αυτά και την επόμενη σχολική χρονιά με την ευγενική συνδρομή όλων των ανωτέρω σε συνεργασία με το Κοινωνικό Ιατρείο Αλεξανδρούπολης.