Βίντεο ντοκουμέντο με Τούρκους λαθρέμπορους στον Έβρο

1705

Βίντεο με Τούρκους λαθρέμπορους στον Έβρο, ανέβασε στον λογαριασμό του στο facebook ο κ. Χάρης Θεοχαρίδης, πρόεδρος της κοινότητας Πυθίου. Συνοδεύεται από το αιχμηρό του σχόλιο για τα τεκταινόμενα στον Έβρο.

“Σας ανεβάζω ένα βίντεο όπου φαίνονται δυο τούρκοι λαθρέμποροι. Το βίντεο μου το έδωσε μια οικογένεια που ήρθε από την Δαμασκό παράνομα μέσω του ποταμού Έβρου και για να περάσει μόνο τον ποταμό πληρώσανε 1800 ευρώ για 2 άτομα. Κάθε εβδομάδα περνάνε 2000 άτομα από τον Έβρο, μας βλέπω Hotspot μέχρι τέλος καλοκαιριού. Οι πολίτες του Έβρου αρχίζουν να φοβούνται, κάθε πρωί όλοι βρίσκουν μετανάστες στις αυλές και στις αποθήκες τους. Τι γίνεται θα υπάρξει καμία συντονισμένη επιχείρηση η όλα είναι καλά?”

Σας ανεβάζω ένα βιντεο οπου φαινονται δυο τούρκοι λαθρέμποροι. το βίντεο μου το έδωσε μια οικογένεια που ήρθε από την Δαμασκό παράνομα μέσω του ποταμού Έβρου και για να περάσει μόνο τον ποταμό πληρώσανε 1800 ευρώ για 2 άτομα. . Κάθε εβδομάδα περνάνε 2000 άτομα από τον Έβρο ,μας βλέπω Hotspot μέχρι τέλος καλοκαιριού. Οι πολίτες του Έβρου αρχίζουν φοβούνται,κάθε πρωί όλοι βρίσκουν μετανάστες στις αυλές και στις αποθήκες τους. Τι γίνεται θα υπάρξει καμία συντονισμένη επιχείρηση η όλα είναι καλά?

Publiée par Xaris Theoxaridis sur mardi 17 avril 2018