Δαλέζιος: «Το αφιερώνω στους 2 φυλακισμένους Έλληνες αξιωματικούς στην Τουρκία»

1430

Την πιο ιδιαίτερη και συνάμα πιο συγκινητική αφιέρωση των ημερών έκανε ο Γενικός Αρχηγός του Ολυμπιακού, Γιάννης Δαλέζιος μετά την κατάκτηση του Challenge Cup.

Ο άνθρωπος που πίστεψε και στήριξε όσο κανείς άλλος το βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού, όταν ακόμα ο Παναθηναϊκός μεσουρανούσε και το τμήμα των”ερυθρολεύκων” δεχόταν κριτική που δεν μπορούσε να φέρει επιτυχίες. Η ήρεμη δύναμη του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού ήταν αυτός που δεν μπορούσε να απουσιάσει από την κορυφαία στιγμή του τμήματος, αυτός που ξετύλιξε την ελληνική σημαία στο βάθρο και σίγουρα είναι αυτός που έκανε την πιο ξεχωριστή δήλωση, αφιερώνοντας την ευρωπαϊκή διάκριση των κοριτσιών το Κοβάσεβιτς που ήρθε μέσα στην Προύσα στους δυο Έλληνες αξιωματικούς που βρίσκονται φυλακισμένοι στην Τουρκία.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Δαλέζιου: “Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ήμουν παρών, σε μια από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία του ΟΣΦΠ και πολύ υπερήφανος που σηκώσαμε εδώ στην Τουρκία, τη σημαία με το δαφνοστεφανωμένο μαζί με την Ελληνική, ειδικά μάλιστα αυτή τη χρονική περίοδο. 

Ελπίζω την ίδια περηφάνια σήμερα, να ένοιωσαν όλοι οι Έλληνες, ανεξάρτητα συλλογικών προτιμήσεων.
 
Θέλω να αφιερώσω το Ευρωπαϊκό Κύπελλο, στο φίλο και συνοδοιπόρο μου Πρόεδρο Μιχάλη Κουντούρη, στον Ενιαίο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (ΠΑΕ, ΚΑΕ και Ερασιτέχνη), στα δεκάδες χιλιάδες μέλη και φιλάθλους μας, που μας εμπιστεύονται να διαχειριστούμε τις ετήσιες συνδρομές τους και σε όλους τους υπόλοιπους Ολυμπιακούς, που τους θέλουμε και αυτούς δίπλα μας.
 
Θέλω όμως να το αφιερώσω και στους 2 Έλληνες αξιωματικούς, που είναι φυλακισμένοι εδώ στην Τουρκία. Εύχομαι να έμαθαν για τη νίκη μας και να πήραν δύναμη και κουράγιο από αυτή.”
πηγή: volleyplanet.gr