Κινητό παράπτωμα ο Άγγλος που συνέλαβαν στους Κήπους . Πλήρες πακέτο εγκληματία!!

1514

Συνελήφθη 51χρονος υπήκοος Ηνωμένου Βασιλείου ο οποίος επιχείρησε να πραγματοποιήσει έξοδο από τη χώρα μας με όχημα που είχε κλαπεί από το Ηνωμένο Βασίλειο

 

Σε βάρος του 51χρονού σχηματίσθηκε δικογραφία για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και πλαστογραφία

 

Συνελήφθη χθες (31-3-2018) το μεσημέρι, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 51χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ηνωμένου Βασίλειου, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, πλαστογραφία και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

 

Ειδικότερα, ο 51χρονος, οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με πινακίδες κυκλοφορίας των Ουκρανικών αρχών, μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσει έξοδο από τη χώρα.

 

Κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν  ότι η άδεια κυκλοφορίας, που κατείχε και επέδειξε ο δράστης είναι πλαστή και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο είχε κλαπεί από το Ηνωμένο Βασίλειο.

 

Κατασχέθηκαν, το παραπάνω όχημα, η άδεια κυκλοφορίας και τα χρηματικά ποσά των 310 λιρών Αγγλίας και 1850 ευρώ.

 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε  στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων.