Ο Γρηγόρης Κοντοστάθης λίγο πριν το Final 4 του League Cup “Νίκος Σαμαράς” μιλάει στο inevros.gr

1285

Ο Γρηγόρης Κοντοστάθης του Εθνικού μιλάει στο inevros λίγο πριν το Final 4 του League Cup “Νίκος Σαμαράς” που θα γίνει στη Σύρο:

1.Μια δύσκολη χρονιά, πολλά τα προβλήματα που είχε να ξεπεράσει η ομάδα, αλλά είστε ακόμα ζωντανοί.. 

Είναι μια πολύ δύσκολη χρόνια για τον εθνικό φέτος καθώς από την αρχή είχαμε να ξεπεράσουμε παρά πολλά προβλήματα. Χάσαμε το διαγώνιο μας πριν ξεκινήσει το league cup, παρόλα αυτά όμως περάσαμε στο φάιναλ φορ και μόλις γυρίσαμε υπήρχαν θέματα με χρέη της ομάδας και δεν ξέραμε άμα θα μπορέσουμε να κατέβουμε να παίξουμε την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στη συνέχεια τραυματίστηκε ο βασικός μας πασαδόρος και στη συνέχεια έφυγε και ο βασικός μας ακραίος. Γενικά υπήρχε μια μεγάλη αστάθεια καθώς κάθε βδομάδα εμφανιζόσασταν με άλλο βασικό σχήμα.

Με όλα αυτά τα προβλήματα όμως καταφέραμε να τερματίσουμε στον 1ο γύρο με 12 βαθμούς που ήτανε μια πολύ μεγάλη επιτυχία. Προχθές ολοκληρώσαμε τις υποχρεώσεις μας με 26 βαθμούς με μια τεράστια νίκη μέσα στη Σύρο και πλέον προετοιμαζόμαστε για την ψυχοφθόρα διαδικασία των πλέι-άουτ που κάθε ματς είναι τελικός

2.Παρ’ όλα αυτά καταφέρατε να είστε παρών στο Final 4 που θα πραγματοποιηθεί στη Σύρο στις 30-31/3, πως είναι το κλίμα στην ομάδα εν όψει αυτής της διοργάνωσης ;

Η ομάδα μας έχει πολύ καλή ψυχολογία αφού μπαίνουμε στο φάιναλ 4, ενώ έχουμε κάνει νίκη στο τελευταίο παιχνίδι. Και δεν θα έχουμε καθόλου πίεση, όποτε θα παίξουμε ελεύθερα και μακάρι να μας βγει και να παίξουμε και στον τελικό.

3.Είναι το πρώτο φάιναλ 4 που συμμετέχεις ;

Είχα συμμετάσχει πιο παλιά στο φάιναλ 4 στην Αλεξανδρούπολη, και στο φάιναλ 4 στη Γλυφάδα, όποτε είναι μια γνώριμη διαδικασία για εμένα. Είναι πάντως μια διοργάνωση που πάντα κρύβει εκπλήξεις.

4.Τι έχεις να πεις στον κόσμο της ομάδας που περιμένει να δει τον Εθνικό σ’ αυτήν τη σπουδαία διοργάνωση; Τι να περιμένει από εσάς ;

Ο κόσμος μας πιστεύω θα πρέπει να περιμένει από εμάς ένα ματς ελεύθερο από θέμα πίεσης και εμείς θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, ώστε να περάσουμε στον τελικό και να γυρίσουμε έστω με ένα μετάλλιο πίσω στη πόλη μας !!!