Πως το τουρνουά στο Ισαάκιο κόντεψε να τιναχτεί στον αέρα. Το μεγάλο παράπονο του υπεύθυνου της ακαδημίας

2636

Στην επίσκεψη μας στο Ισαάκιο για να παρακολουθήσουμε το τουρνουά που διεξήχθη και οργανώθηκε υπό την αιγίδα της ακαδημίας του ΠΑΟΚ Ισαακίου δεν ήταν όλα… λαμπρά!!

Αφού λοιπόν έληξε με επιτυχία το τουρνουά, και με πολλούς παρευρισκόμενους, μεταξύ αυτών, του Επίτιμου Προξένου της Ουρουγουάης κ. Χρήστου Καζαντζή, των βουλευτών της ΝΔ, Άννας Καραμανλή και Αναστάσιου Δημοσχάκη (που κατάγεται από το Ισαάκιο επίσης),  του Προέδρου της ΕΠΣ Έβρου και των Δημάρχων Διδυμοτείχου και Ορεστιάδας, πιάσαμε την κουβέντα με τον υπεύθυνο των ακαδημιών του ΠΑΟΚ Ισαακίου, κ. Βασίλη Μπισιρόπουλο.

Τι μας είπε λοιπόν. Ότι το τουρνουά παραλίγο να αποτύχει τελείως και ίσως να τιναχτεί στον αέρα, ακόμα και να ακυρωθεί,  επειδή μέχρι τελευταία στιγμή ….. δεν υπήρχε πρόσβαση στο γήπεδο.

Η κακοκαιρία (όση υπήρξε) των τελευταίων μηνών δημιούργησε ένα βούρκο στο δρόμο προς το γήπεδο (μια απόσταση περίπου 30 μέτρων) με αποτέλεσμα να μην υπάρχει πρόσβαση στο γήπεδο, τουλάχιστον αξιοπρεπής. Έπρεπε να διανύσεις αυτή την απόσταση των 30 μέτρων βουτώντας σε λάσπη και νερό!!

Το παράπονο λοιπόν του κ. Μπισιρόπουλου ήταν ότι παρά τις συνεχείς εκκλήσεις στο Δήμο Διδυμοτείχου να “μπαζώσει” αυτό το μικρό κομμάτι, οι προσπάθειες του έπεσαν στο κενό, μέχρι και λίγες μέρες πριν το τουρνουά.

Έπειτα επικοινώνησε με την περιφέρεια και τον κ. Πέτροβιτς αλλά προφανώς ήταν ήδη αργά για να επέμβει. Οπότε η έσχατη λύση ήταν διαμέσου του κ. Δημοσχάκη να ενεργοποιηθεί …. ο στρατός. Με παράκληση και παρέμβαση του στον απερχόμενο Διοικητή της Μεραρχίας κ. Μπονώρα, λύθηκε το πρόβλημα και στο σημείο μετέβησαν μηχανήματα του Μηχανικού που έστρωσαν το κομμάτι δρόμου.

Θα ασχοληθούμε μόνο με το γεγονός της κωλυσιεργίας (ας την ονομάσουμε έτσι) του Δήμου Διδυμοτείχου και να αναφέρουμε απλά τι μας είπε για τη διοργάνωση ο κ. Μπισιρόπουλος. Για το τουρνουά έγιναν αρκετές κρατήσεις σε ξενοδοχεία του Διδυμοτείχου, ήρθαν οι ακαδημίες: Ηρακλής Σαγήνης, Εθνικός Αλεξανδρούπολης , Νέστος Χρυσούπολης, Πρωτέας Ευόσμου , ΠΑΟΚ Κομοτηνής , Ξάνθη, ΠΑΟΚ Θεσ/νίκης, Ολυμπιακός Αλεξανδρούπολης, MUNDIALITO Καβάλας με τους γονείς και τους φίλους τους. Αναμφίβολα ένα σημαντικό γεγονός. Δε βρίσκετε;

Δεν θα ήταν τουλάχιστον κρίμα και απαράδεκτο να φτάσουν όλοι αυτοί στο Ισαάκιο και να συναντήσουν ένα …. βούρκο;

Κύριε Δήμαρχε;

ΥΓ: Δεν είναι όμορφη εικόνα η αγκαλιά των παιδιών του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακου;