Τι άλλο θα ακούσουμε σ΄αυτή τη χώρα ρε παιδιά. Οι ΠΑΟΚτζήδες δεν θα πολεμήσουν…..

2305

Φανατικοί οπαδοί ΠΑΟΚ: Σε περίπτωση επιστράτευσης δεν πολεμάμε! Απίστευτη εκδήλωση “γηπεδικού” φανατισμού, με στόχο την Ελλάδα

Μια απίστευτη δήλωση από φερόμενους ως οπαδούς του ΠΑΟΚ, η οποία έχει συγκεντρώσει περί τις 6.000 υπογραφές μέχρι το πρωί της Παρασκευής 16 Μαρτίου, έχει αναρτηθεί στην δημοφιλή ιστοσελίδα συγκέντρωσης υπογραφών avaaz.org.

Οι διοργανωτές της συλλογής υπογραφών για να μην τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ, καλούν τον κόσμο να βάλει την υπογραφή του στην ακόλουθη δήλωση:

Αν τολμήσετε να επιβάλλετε μεθοδευμένη εξοντωτική ποινή στον ΠΑΟΚ προς τέρψιν των Μαφιόζων της Αθήνας, αυτομάτως να θεωρήσετε τα φύλλα πορείας μας, σε περίπτωση επιστράτευσης, ως απλά κουρελόχαρτα. Κανένας οπαδός του ΠΑΟΚ σε μάχες για τη δικιά σας Ελλάδα. Εμείς πολεμάμε ΜΟΝΟ για τον ΠΑΟΚ

Εμείς θα το κρίνουμε καθαρά χιουμοριστικά το θέμα γιατί δεν πιστεύουμε καταρχήν ότι υπάρχουν Έλληνες με τέτοιες απόψεις και δεύτερον καλό είναι να βάλουμε στην άκρη τα οπαδικά μας και να ενωθούμε ως λαός για να πάμε μπροστά την ελλαδίτσα μας. Έτσι όπως την έχουν καταντήσει κάποιοι.

Πηγή