Πιτσαρία “Γιάννης”. Σε οδηγεί “τυφλά” στη….. Δόξα!!!

4839

Μετά από μια μικρή παύση, και προς τέρψη των μυημένων, λειτουργεί επιτέλους και πάλι η Πιτσαρία “Γιάννης” στη Δόξα.

Για 20 και πλέον χρόνια η συνταγή δεν έχει αλλάξει. Και πως να αλλάξει κάτι που είναι αποδεδειγμένα πετυχημένο.

Υπάρχει όμως κάτι που όντως έχει αλλάξει….

Μπήκαν νέα πιάτα που υπόσχονται να ανατρέψουν τη “στρογγυλή” κυρία από την κορυφή, που δέσποζε μέχρι τώρα ως τη ναυαρχίδα στα πιάτα του “Γιάννη”.

Πιάτα μαγειρεμένα προσεκτικά, με αγνά υλικά και διεθνή κουλτούρα. Μετά λοιπόν την απίστευτη “ιταλίδα” πίτσα που προϋπήρχε, ήρθαν και εμπλούτισαν το μενού η “ελληνική” χορταστική τηγανιά κοτόπουλο σε διάφορες μοντέρνες παραλλαγές, τα “αμερικάνικα” burger με αρχηγό το chickenburger, η “μεσογειακή” γαριδομακαρονάδα, το μοναδικό πεϊνιρλί λουκάνικο, αλλά και το γερμανικό σνίτσελ ΓΙΓΑΣ σε έναν κατάλογο που απλά πρέπει να τον δοκιμάσεις …. μέχρι τέλους.

Μεγάλη ποικιλία σε ορεκτικά και σαλάτες και μια πλήρης κάβα ολοκληρώνουν το μενού.

Πίσω απ΄όλα αυτά που περιγράφουμε, βρίσκεται η Βάσω και ο Νίκος που αποφάσισαν να συνεχίσουν την 20χρονη επιτυχημένη πορεία της πιτσαρίας “Γιάννης”.

Αρχίσαμε με τα πιάτα γιατί αυτός είναι ο λόγος που θα πάρετε την παρέα σας και θα πεταχτείτε μέχρι τη Δόξα. Η συνέχεια δεν θα μπορούσε να μην αφορά το χώρο. Εκεί θα βάλουμε πάλι “άριστα” στις επιλογές των παιδιών αφού μετά τις αλλαγές που πραγματοποίησαν, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Ζεστό και καθαρό περιβάλλον, με πολύ όμορφες διακοσμητικές πινελιές, όλα τοποθετημένα στη σωστή τους θέση.

 

Το service είναι επαγγελματικό, διακριτικό και το κυριότερο φιλόξενο, γίνεται αμέσως συμπαθές αφού το χαμόγελο είναι ο πρώτος κανόνας.

Ο χώρος τέλος, διατίθεται για κάθε εκδήλωση και ήδη μέχρι τώρα έχει φιλοξενήσει πολλές εκδηλώσεις με απόλυτη επιτυχία. Βραδιές με ζωντανή μουσική, εκδηλώσεις συλλόγων είναι κάποιες από τις όμορφες βραδιές που φιλοξένησε ο “Γιάννης”. Παρέες απ’ όλο το νομό, με το άκουσμα της έναρξης το έχουν επισκεφθεί ήδη.

Αυτή την εποχή είναι ανοιχτό από τις οκτώ το βράδυ, κάθε Παρασκευή και σαββατοκύριακο, καθώς και στις αργίες. Εννοείται πως μια σοβαρή πιτσαρία έχει και delivery. Ένα τηλεφώνημα αρκεί για να παραλάβετε ότι περιλαμβάνει το μενού, γρήγορα και στη σωστή θερμοκρασία!

Η πιτσαρία “Γιάννης’ βρίσκεται στην αρχή της … δόξας, στην αρχή της Δόξας μπαίνοντας από Διδυμότειχο και το τηλέφωνο παραγγελιών και κρατήσεων είναι το 25530 96326