Ανακοίνωση της Ε.ΠΟ.Φ.Ε. σχετικά με τη συγκέντρωση αλληλεγγύης για τους δύο στρατιωτικούς

1158

Συμπατριώτες και Συμπατριώτισσες,

Η “ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΕΒΡΟΥ” (Ε.ΠΟ.Φ.Ε.)

δηλώνει ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ στη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΥΗΣ,

που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018 και ώρα 13:30 στην κεντρική πλατεία της Ορεστιάδας.

Στηρίζουμε τους διοργανωτές συλλόγους και εκφράζουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας προς τους κρατούμενους συμπατριώτες μας στις φυλακές της Αδριανούπολης, ως ακολούθως:

  1.  ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ_Εισαγάγουμε ως έκτακτο θέμα<<Έγκριση του προτεινόμενου -από τους διοργανωτές συλλόγους- Ψηφίσματος Συμπαράστασης στους Έλληνες στρατιωτικούς κρατούμενους στις φυλακές της Αδριανούπολης>>, στο Ανώτατο  Διοικητικό Όργανο της Ε.ΠΟ.Φ.Ε. – την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Συλλόγων-Μελών μας, που φιλοξενεί ο Πολιτιστικός & Ιστορικός Σύλλογος Διδυμοτείχου “Καστροπολίτες-Γνώση & Δράση” στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Διδυμοτείχου, την Κυριακή 11/3/2018 και με ώρα έναρξης στις 11:00 το πρωί.
  1. ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ_Με το πέρας της Γενικής Συνέλευσης (δηλαδή περί της 13:00 η ώρα), θα μεταβούμε όλοι μαζί οι σύλλογοι στην Ορεστιάδα, όπου θα πραγματοποιηθεί στις 13:30 η προγραμματισμένη Συγκέντρωση Αλληλεγγύης όλων των συλλόγων, για να εκφράσουμε ειρηνικά τη συμπαράσταση μας στους δυο Έλληνες κρατούμενους στρατιωτικούς Άγγελο Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη στις φυλακές της Αδριανούπολης.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: στις 9:30 π.μ. θα αναχωρήσει λεωφορείο από την Αλεξανδρούπολη (μπροστά από το Επιμελητήριο). Πληροφορίες στο τηλ.6945849355.

Με εκτίμηση,

για την

“Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Έβρου”

(Ε.ΠΟ.Φ.Ε.)

Ο Πρόεδρος

Δημήτρης Κελεμίδης