Συνάντηση με την διοίκηση του Τ.Ο.Ε.Β. Ερυθροποτάμου

1116

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αν. Δημοσχάκης, την Κυριακή 4/03/2018 στο γραφείο του Β. Έβρου στο Διδ/χο, με την διοίκηση του Τ.Ο.Ε.Β. Ερυθροποτάμου για τα θέματα που απασχολούν το Οργανισμό.

Ο Βουλευτής ανταποκρινόμενος στα αιτήματα που τέθηκαν από την πλευρά των διοικούντων, ανέφερε ότι θα προβεί σε όλες εκείνες τις ενέργειες, που ο θεσμικός του  ρόλος του προβλέπει, προκειμένου να επιλυθούν χρονίζοντα προβλήματα που ταλαιπωρούν τον Τ.Ο.Ε.Β. Ερυθροποτάμου αλλά και γενικά όλων των Τ.Ο.Ε.Β. του νομού.

Ανέφερε μεταξύ άλλων ότι γνωρίζει ότι το ενεργειακό κόστος λειτουργίας όλων των Τ.Ο.Ε.Β. και Γ.Ο.Ε.Β. του νομού είναι πολύ μεγάλο και γι΄αυτό τον λόγο έχει ζητήσει με έγγραφό του από την Περιφέρεια, τους Δήμους και τους Τ.Ο.Ε.Β. του νομού να κάνουν χρήση της  δυνατότητας που τους δίνεται, σύμφωνα με τον Ν.4513/2018 (ΦΕΚ Α΄9/23-01-2018) που αφορούν σε «Ενεργειακές κοινότητες και άλλες διατάξεις» ώστε να μειωθεί το ενεργειακό κόστος που τους ταλαιπωρεί.